Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anna-K pisze:Ech Jacku,gdybym ja na wyjeździe była,to w żaden dzień tańców bym nie odpuściła Nawet i 2 razy dnia bym tańczyła Baw się dobrze,a może chwycisz bakcyla
Aniu tak jak w Kołobrzegu idziemy razem....a ja już więcej mogę
Asiu na upartego to ja mogę,tylko trochę znieczulenia mi trza i tańcuję.Najlepiej na bosaka.
We wrześniu zrobię drugą nóżkę,ale do stycznia w miarę będę funkcjonalna i kochana w Kołobrzegu potańcujemy do bólu
Anna-K pisze:Asiu na upartego to ja mogę,tylko trochę znieczulenia mi trza i tańcuję.Najlepiej na bosaka.
We wrześniu zrobię drugą nóżkę,ale do stycznia w miarę będę funkcjonalna i kochana w Kołobrzegu potańcujemy do bólu
Tylko w tym styczniu o mnie nie zapomnijcie.Tylko ta myśl mnie jeszcze w pionie trzyma