NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: forumowicz »

Hej :) w styczniu 2015 z nfz byłem w Verano i w lipcu mija mi 18 miesięcy od powrotu a więc może się uda zrobić powtórkę :D :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

W okresie letnim możesz mieć trudniej o taki zwrot :)
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Mi w maju minęło 18 miesięcy, ale ja chciałabym pojechać po 20 sierpnia do października więc w sierpniu zacznę dzwonić. Może poszczęści mi się, bo z kolejki to przypadnie mi listopad-grudzień. pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Od kilku dni próbuje'" wydzwonic" zwrot dla mojej chrzestnej. Dzwonię praktycznie codziennie. Niestety w tej chwili zwrotów praktycznie brak w łódzkim nfz. Miła pani stwierdziła, żeby próbować nadal,ale marne szanse. :( I to podobno bez względu na profil. Ale nie poddaje się. Może mi się uda i uszczęśliwię chrzestną jakimś fajnym zwrotem. Tym bardziej,że nie ma Ona żadnych wymagań co do miejsca pobytu. :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Małgosiu o tej porze roku będzie problem aby złapać coś ze zwrotów :( Wszędzie obłożone komercją i przesuwają terminy . :twisted: wzięli większość popularnych wyjazdów zagranicznych :shock: Ja też będę polowała na zwroty ale 18 miesięcy mija dopiero w grudniu więc będę celowała karnawał w Kołobrzegu :)
Macintosh
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2016 08:29

Post autor: Macintosh »

figus pisze:Kolejka stanęła. Nr. 2778 i czekam. Wczoraj zeszło 12 nr. dzisiaj 17. W takim tempie to sylwester w sanatorium gwarantowany. :(
Długo już czekasz? Jaka data złożenia wniosku?
Tragedia z kolejką :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Elu jak dobrze nam pójdzie to możemy się spotkać podczas karnawału w Kołobrzegu :) bo w planach mam wyjazd do sanatorium z KRUS
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Ilem , bardzo możliwe :) Nie będę czekała do lata i ryzykowała że dostanę coś innego niż Kołobrzeg :o Zima bez wyjazdu nad Bałtyk to rok stracony :!: :!: Mam nadzieje na jakieś zwroty bo wtedy mniej chętnych na wyjazdy.
figus
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2016 12:47
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: figus »

Macintosh pisze:
figus pisze:Kolejka stanęła. Nr. 2778 i czekam. Wczoraj zeszło 12 nr. dzisiaj 17. W takim tempie to sylwester w sanatorium gwarantowany. :(
Długo już czekasz? Jaka data złożenia wniosku?
Tragedia z kolejką :cry:
Wniosek zarejestrowany 6.02.2015. Wyznaczony czas oczekiwania 19 m-cy ale widzę, że w tym terminie się nie wyrobię :(
Macintosh
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2016 08:29

Post autor: Macintosh »

Witaj Figus
Myślę że się wyrobią z terminem dla Ciebie na wrzesień. Wczoraj ładnie się numerki ruszyły. Po rozmowie z miłą Panią z NFZ ja wstępnie szykuję się na listopad - tak jak pierwotnie zakładali 19 miesięcy.
ODPOWIEDZ