Iwonicz Klimat Aleja Parkowa 2

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Iwonicz Klimat Aleja Parkowa 2

Post autor: Martinka »

grzegorzgg67 pisze:Witam, wnioskuję, iż na disco nie chodziliście do Klimatu.Wszyscy zauroczeni Krakowiakiem.Pozdrawiam.
Witaj. :kwiat:
W Klimacie byłam w styczniu 2016 r , więc ,mam na świeżo. :)
Powiem Tak.
Jeżeli chodzi o tańce i haracz pobierany na wejściu, to owszem płaciło się około 7 zł.
Mieszkając w tym pożal się Boże "sanatorium" też musiałam zapłacić, kiedy się dosiadło do stolika, ale ja wolałam wziąć sobie drinka i iść na górę. Wszyscy od nas chodzili do Krakowiaka lub najczęściej do Glorietty. Wszędzie trzeba było zamówić sobie stolik. Jeżeli interesuje Ciebie baza zabiegowa, to nie polecam szczególnie. SŁABA. :cry: Na basen chodziło się do sąsiedniego sanatorium- nie byłam!! Pozdrawiam :)
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Post autor: sinobrody »

Jeżeli chodzi o tańce i haracz pobierany na wejściu, to owszem płaciło się około 7 zł.
No to widzę,że w Iwoniczu się pogorszyło. Podczas mojego pobytu (2 lata temu)
Klimacie i Zdrojowej płaciło się jedynie w soboty i niedziele.

W pozostałe dni wstęp był wolny, a Glorietta na ogół świeciła pustkami.
W Krakowiaku płaciło się zawsze.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Teraz w Glorietcie zagrywa DJ Piotrek.Wcześniej grał w Klimacie.
Obecnie to on rozkręca muzę ,dużo ludzi jest szczególnie w weekendy.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Wiele się pozmieniało w Iwoniczu i niekoniecznie na dobre, ale ... niektóre informacje nie są świeże. :roll:
W "Klimacie" nigdy nie płaciło się 7 zł za wejście. Zawsze to było 5 zeta i tak zostało do dziś. Grają tylko w soboty. :shock:
W "Zdrojowej" do środy wstęp wolny,; czwartek - piątek 5 zeta; sobota - niedziela 10 zeta. :?
"Glorietta" ma trochę większą frekwencję :o (odkąd mniej grają w "Kimacie" i tak jak pisze Suzen, przeszedł stamtąd DJ})
szczególnie na weekendach bo trudno się "dopchać" wtedy do "Krakowiaka", a nie wszystkim odpowiada
muzyka ze "Zdrojowej". :? Wstęp wtorek - piątek - free, płatne tylko soboty i niedziele po 5 zeta.
"Krakowiak" 8-) płatny przez cały tydzień. Poniedziałek - czwartek - 5 zł. Fajfy - free. Piątek - niedziela - 10 zł i fajfy w te dni - 5 zł.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzia_dek pisze:Wiele się pozmieniało w Iwoniczu i niekoniecznie na dobre, ale ... niektóre informacje nie są świeże. :roll:
W "Klimacie" nigdy nie płaciło się 7 zł za wejście. Zawsze to było 5 zeta i tak zostało do dziś. Grają tylko w soboty. :shock:
W "Zdrojowej" do środy wstęp wolny,; czwartek - piątek 5 zeta; sobota - niedziela 10 zeta. :?
"Glorietta" ma trochę większą frekwencję :o (odkąd mniej grają w "Kimacie" i tak jak pisze Suzen, przeszedł stamtąd DJ})
szczególnie na weekendach bo trudno się "dopchać" wtedy do "Krakowiaka", a nie wszystkim odpowiada
muzyka ze "Zdrojowej". :? Wstęp wtorek - piątek - free, płatne tylko soboty i niedziele po 5 zeta.
"Krakowiak" 8-) płatny przez cały tydzień. Poniedziałek - czwartek - 5 zł. Fajfy - free. Piątek - niedziela - 10 zł i fajfy w te dni - 5 zł.
Dziwne. :oops: Może faktycznie było to 5 zeta ( ja z zasady nie płaciłam, bo nie korzystałam) - mogło mi to umknąć!!. ale to i tak jest zdzierstwo!! :twisted: :twisted:
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziwne. :oops: Może faktycznie było to 5 zeta ( ja z zasady nie płaciłam, bo nie korzystałam) - mogło mi to umknąć!!. ale to i tak jest zdzierstwo!!
Bez urazy, ale jeżeli nie ma się wiedzy w temacie to najlepiej nie zabierać głosu.

Dla ciebie 5 zł to zdzierstwo??? No, no. Widocznie nie masz pojęcia jak się funkcjonuje w gospodarce rynkowej.
Właściciel lokalu musi zapłacić obsłudze, zespołowi lub DJ, ma inne koszty, a z czego to niby ma zapłacić???
Kuracjusze na ogół zamawiają herbatkę, piwko lub drinka za 8- 10 zł i to ma wystarczyć według ciebie, a wstęp powinien być wolny.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

krisss0070 pisze:witam :kwiat: a ja powiem tak ze Krakowiak to przereklamowany ;) :shock: ja dobrze się bawiłam w barze na górce :) ale każdy ma prawo do swojego zdania ;) :kwiat:
Oj tak, Kriss, tam się wyszalałyśmy :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sinobrody pisze:
Dziwne. :oops: Może faktycznie było to 5 zeta ( ja z zasady nie płaciłam, bo nie korzystałam) - mogło mi to umknąć!!. ale to i tak jest zdzierstwo!!
Bez urazy, ale jeżeli nie ma się wiedzy w temacie to najlepiej nie zabierać głosu.

Dla ciebie 5 zł to zdzierstwo??? No, no. Widocznie nie masz pojęcia jak się funkcjonuje w gospodarce rynkowej.
Właściciel lokalu musi zapłacić obsłudze, zespołowi lub DJ, ma inne koszty, a z czego to niby ma zapłacić???
Kuracjusze na ogół zamawiają herbatkę, piwko lub drinka za 8- 10 zł i to ma wystarczyć według ciebie, a wstęp powinien być wolny.
Och! Tak oczywiście, jeżeli chce się tylko posiedzieć i się pogapić - dla tych , co nie tańczą. A jeszcze tym bardziej dla tych, co mieszkają w tym samym budynku i w miejscu, gdzie odbywają się tańce, wcześniej było się na kolacji, śniadaniu, obiedzie.... :lol: :lol: Wzięłam drinka i chciałam przysiąść i co haracz - 5 zeta... :twisted: :twisted: . Do kur..nędzy posiedzieć nie można??? Co za obyczaj??? A z grugiej strony, to g..no mnie obchodzą jego dochody.. :idea:
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Och! Tak oczywiście, jeżeli chce się tylko posiedzieć i się pogapić - dla tych , co nie tańczą. A jeszcze tym bardziej dla tych, co mieszkają w tym samym budynku i w miejscu, gdzie odbywają się tańce, wcześniej było się na kolacji, śniadaniu, obiedzie.... :lol: :lol: Wzięłam drinka i chciałam przysiąść i co haracz - 5 zeta... :twisted: :twisted: . Do kur..nędzy posiedzieć nie można??? Co za obyczaj??? A z grugiej strony, to g..no mnie obchodzą jego dochody.. :idea:
Marinka- i vice versa.
Ciebie g..no obchodzą jego dochody, a jego g.no obchodzi taki kuracjusz, którego nie stać na 5 zeta za wstęp.
\I to by było na tyle. :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

A ja chętnie zatańczę za free, 5 czy 10 zł... byleby muzyka zachęcała do tańca :)
I już na to czekam ;)
Pozdrawiam tańczących, obserwujących, plotkujących... wszak każdy z nas jest inny :lol:
ODPOWIEDZ