Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pracuje w Oświęcimiu,do Szczawnicy tylko sam.Byłem 5 razy jest OK.Ceny jak w rest. u nas ale w sklepie w Centrum piwo puszka coś koło 2,40,[ŻYWIEC] ja piwa nie pije.Ja znalazłem kierowce,woziłem na wycieczki ale na powrocie zmiana.Polecam Czerwony Klasztor placki ziemniaczane i tatrzański czaj.Towarzystwo to jest to,moje miało od 21 lat do 63 lat ja mam 56 lat ,paka 13 osób plus 3 sam. za.....!wróciłem w maju tego roku we wrześniu jadę do Iwonicza bo nie było miejsc w Hutniku do końca pażdziernika ale zaraz po nowym roku SZCZAWNICA!!!! pozdrawiam masz szczęście