kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Ewaaaa »

Witam. :cry: Jestem zniecierpliwiona tym czekaniem na wyznaczenie terminu między innymi dlatego że jestem w pracy uzależniona od innych i nie chciałabym z moim sanatorium nikomu wchodzić w paradę i komplikować planów.Czym wcześniej wiedziałabym o tym, tym lepiej.Jestem ciekawa czy pracodawca ma prawo nie udzielić mi urlopu na czas sanatorium ? 18 miesięcy mija mi na początku sierpnia a dzisiaj mam numer 2659.Może na dniach coś się już wyjaśni. :evil: Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witam! Ja jestem po jednej operacji/kręgosłup/ a czekam na następną.Poprzednim razem czekałam krótko ale musiałam przełożyć termin wyjazdu z uwagi na pracę.Teraz zobaczymy .Jeśli dostanę termin na czerwiec tak będę musiała przełożyć bo w czerwcu jest euro /piłka/.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hejka!Nie mogłam się oprzeć dzisiaj sprawdziłam kolejkę mam numer 2420 .Ładnie schodzi w dół .Zobaczymy co będzie dalej.
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam!Jest,jest ,jest :lol: ,wyznaczyli mi termin od połowy pażdziernika do Krynicy :roll: sanatorium Nad Kryniczanką ,ale słyszałam niezbyt dobre recenzje na temat tego sanatorium ,czy to możliwe że jest tak żle?Pozdrawiam
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam.Żartuję trochę z tą radością bo przede wszystkim chodziło mi o termin ze względu na pracę i w tej chwili wiem jak ją zaplanować .A tak w ogóle zadowolona jestem z Krynicy , no gdyby termin był wcześniej byłoby super ale i tak nie jest żle. Madzik wystarczy sprawdzać termin co dwa tygodnie albo co miesiąc ja tak robiłam dopiero pod koniec obserwowałam częściej.Pozdrawiam i życzę cierpliwości
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I oczywiście weszłam na stronę i sprawdziłam jak schodzą numerki.Teraz 2395.Ale teraz nie będę sprawdzać .W sobotę wyjeżdżam do Lądka Zdrój .Mam nadzieje że będę tak zajęta że się nie skusze i nie będę sprawdzać jak schodzą numerki.Poczekam do powrotu.Pozdrawiam wszystkich którzy jak ja czekają na wyjazd.
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuzazg »

Jestem z pomorskiego NFZ. Pierwszego września 2010 roku złożyłam wniosek do sanatorium i miałam nr 18092. Numery schodziły ładnie (około 1700-2000 numerów miesięcznie)ale w lipcu się ''zatkało"i zeszło tylko 400 numerów . Obecnie przydzielają sanatoria na IX I X. Mam numer 950 i przy tym tempie będę miała tegoroczny urlop w listopadzie lub w grudniu. Jestem zrozpaczona, co robić ???
ZUZA
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuzazg »

Przez ten tydzien zeszlo tylko 35 numerow! Chyba mam nowe hobby- sprawdzanie numerow w kolejce!!!
Pozdrawiam wszystkich czekajacych ;) :D
AndrzejChełm
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2011 10:13

Post autor: AndrzejChełm »

Jestem z lubelskiego NFZ. Mam obecnie numer 5300. Skierowanie wpłynęło 31 sierpnia 2011 roku. Zakwalifikowany jako choroby neurologiczne. Czy jest szansa żeby wyjazd wypadł w październiku? Jak myślicie? Czy raczej mam szykowac się na grudzaień?
AndrzejChełm
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2011 10:13

Post autor: AndrzejChełm »

skierowanie wpłynęło 31 sierpnia 2010 roku. Przepraszam za pomyłkę:)
Zablokowany