Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie byłoby szkoda lata na sanatorium, zdecydowanie lepsze są inne pory roku, szczerze mówiac to nawet pózna jesien, poczatek zimy, wtedy, kiedy dzien najkrotszy. Lato wolę zostawic dla rodziny i dla swojego wypoczynku. Jadąc do sanatorium chciałabym podreperować przede wszystkim swoje zdrowie i jak najwiecej czasu przeznaczyc na zabiegi. A latem wolę odpoczac wygrzewając sie na ciepłym piasku .
ollalaola pisze:Koleżanka składała w marcu 2015, wyjazd ma do Polanczyka na 4 wrzesnia, wiec jednak 18 miesiecy, miała napisane ok 19-tu okres oczekiwania
Figus masz już termin wyjazdu? Mam nadzieję że tak:-D Martwi mnie ta nasza kolejeczka. Bardzo wolno idzie do przodu. Marcowi jada we wrześniu a kwietniowi "może w listopadzie ". Czy to też od kodu choroby zależy? Pozdrawiam oczekujących
Witaj Macintosh. Niestety o skierowaniu nic nie słychać. Dzisiaj zeszło 12 numerków. Moje skierowanie jest z początku lutego 2015. Pozdrawiam cierpliwych i życzę żeby nie nabawili się dodatkowej choroby-nerwicy.
Figus kurcze myślę że trzeba zadzwonić do nfz i się przypomniec. Nie uwierzysz ale moja mama w ubiegłym roku dowiedziala się "ze przecież już Pani była na swoim turnusie". Nr miała wtedy około 600.