"Jubilat" Lądek Zdrój od 28 czerwca 2012
Re: "Jubilat" Lądek Zdrój od 28 czerwca 2012
Witam Panią laurajoanna .Proszę o kontakt letefoniczny lub e-mail .Tel.799228275,iwona.[email].pl. Chodzi mi o wyjazd na turnus psychosomatyczny z zus.Proszę o jakiś kontakt.Dziękuję.
Witam
Kto jedzie do Jubilata od 28 czerwca z ZUSu na turnus psychosomatyczny? Jak to wygląda ktoś był widział?
Witam
Kto jedzie do Jubilata od 28 czerwca z ZUSu na turnus psychosomatyczny? Jak to wygląda ktoś był widział?
-
barbara1955
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sie 2012 20:37
Byłam w tamtym roku w Jubilacie na turnusie psychosomatycznym .Jest super z checią pojechałabym tam jeszcze raz .Grupa z którą byłam była wspaniała .
Pani Barbaro.Proszę o jakiś kontakt do pani ,chcialabym porozmawiać z panią ,telefonicznie lub e-mail.Chodzi mi o wyjazd do Lądka Zdroju ,na turnus psychosomatyczny z zus .Dziękuję .
Witam panią Barbaro.Bardzo proszę o kontakt do pani.Wiem że pani była na tym turnusie z zusu psychosomatyka,chodzi mi o zadanie pani kilku pytań ,odnośnie tego turnusu psychosomatyczny z zus do Lądka Zdroju.Dziękuję i pozdrawiam.
Podaję pani adres e-mail iwona.[email].pl ,lub numer tel.799228275.Proszę o jakiś kontakt,pani Barbaro.Dziękuję.