Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Jestem zniecierpliwiona tym czekaniem na wyznaczenie terminu między innymi dlatego że jestem w pracy uzależniona od innych i nie chciałabym z moim sanatorium nikomu wchodzić w paradę i komplikować planów.Czym wcześniej wiedziałabym o tym, tym lepiej.Jestem ciekawa czy pracodawca ma prawo nie udzielić mi urlopu na czas sanatorium ? 18 miesięcy mija mi na początku sierpnia a dzisiaj mam numer 2659.Może na dniach coś się już wyjaśni. Pozdrawiam .
Witam! Ja jestem po jednej operacji/kręgosłup/ a czekam na następną.Poprzednim razem czekałam krótko ale musiałam przełożyć termin wyjazdu z uwagi na pracę.Teraz zobaczymy .Jeśli dostanę termin na czerwiec tak będę musiała przełożyć bo w czerwcu jest euro /piłka/.Pozdrawiam.
Witam!Jest,jest ,jest ,wyznaczyli mi termin od połowy pażdziernika do Krynicy sanatorium Nad Kryniczanką ,ale słyszałam niezbyt dobre recenzje na temat tego sanatorium ,czy to możliwe że jest tak żle?Pozdrawiam
Witam.Żartuję trochę z tą radością bo przede wszystkim chodziło mi o termin ze względu na pracę i w tej chwili wiem jak ją zaplanować .A tak w ogóle zadowolona jestem z Krynicy , no gdyby termin był wcześniej byłoby super ale i tak nie jest żle. Madzik wystarczy sprawdzać termin co dwa tygodnie albo co miesiąc ja tak robiłam dopiero pod koniec obserwowałam częściej.Pozdrawiam i życzę cierpliwości
I oczywiście weszłam na stronę i sprawdziłam jak schodzą numerki.Teraz 2395.Ale teraz nie będę sprawdzać .W sobotę wyjeżdżam do Lądka Zdrój .Mam nadzieje że będę tak zajęta że się nie skusze i nie będę sprawdzać jak schodzą numerki.Poczekam do powrotu.Pozdrawiam wszystkich którzy jak ja czekają na wyjazd.
Jestem z pomorskiego NFZ. Pierwszego września 2010 roku złożyłam wniosek do sanatorium i miałam nr 18092. Numery schodziły ładnie (około 1700-2000 numerów miesięcznie)ale w lipcu się ''zatkało"i zeszło tylko 400 numerów . Obecnie przydzielają sanatoria na IX I X. Mam numer 950 i przy tym tempie będę miała tegoroczny urlop w listopadzie lub w grudniu. Jestem zrozpaczona, co robić ???
ZUZA
Jestem z lubelskiego NFZ. Mam obecnie numer 5300. Skierowanie wpłynęło 31 sierpnia 2011 roku. Zakwalifikowany jako choroby neurologiczne. Czy jest szansa żeby wyjazd wypadł w październiku? Jak myślicie? Czy raczej mam szykowac się na grudzaień?