Iwonicz Klimat Aleja Parkowa 2

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Iwonicz Klimat Aleja Parkowa 2

Post autor: Martinka »

sinobrody pisze:
Och! Tak oczywiście, jeżeli chce się tylko posiedzieć i się pogapić - dla tych , co nie tańczą. A jeszcze tym bardziej dla tych, co mieszkają w tym samym budynku i w miejscu, gdzie odbywają się tańce, wcześniej było się na kolacji, śniadaniu, obiedzie.... :lol: :lol: Wzięłam drinka i chciałam przysiąść i co haracz - 5 zeta... :twisted: :twisted: . Do kur..nędzy posiedzieć nie można??? Co za obyczaj??? A z grugiej strony, to g..no mnie obchodzą jego dochody.. :idea:
Marinka- i vice versa.
Ciebie g..no obchodzą jego dochody, a jego g.no obchodzi taki kuracjusz, którego nie stać na 5 zeta za wstęp.
\I to by było na tyle. :lol:
TY!!! Licz się.
Miło :twisted: mi się z tobą gada, lecz nie zamierzam już więcej !!!!
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Post autor: sinobrody »

TY!!! Licz się.
W kwestii :"licz się" ja tylko dostosowałem się do twojego stylu.

"Martinka". Pisałaś również, że: "chciała byś się pogapić".
Otóż lokale organizują różnego rodzaju tańce nie dla tych którzy chcieli by się pogapić trylko dla tych którzy chcą potańczyć. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sinobrody pisze:
TY!!! Licz się.
W kwestii :"licz się" ja tylko dostosowałem się do twojego stylu.

"Martinka". Pisałaś również, że: "chciała byś się pogapić".
Otóż lokale organizują różnego rodzaju tańce nie dla tych którzy chcieli by się pogapić trylko dla tych którzy chcą potańczyć. :lol: :lol: :lol:
No cześć!
Każdy ma inne potrzeby, ja siedząc w jednoosobowej komnacie na górze, chciałam po prostu zasymilować się trochę z ludźmi. Pogapić może jest to mało trafne stwierdzenie, ale ja socjologicznie chciałam podejść do tematu, poprzez obserwację. Nie będę płaciła za coś, co mnie faktycznie nie dotyczy, nie jestem chytra i na 5 zeta mnie stać. :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Tak więc widzisz Martinko, w sanatoriach nawet za chęć zintegrowania się trzeba zapłacić :)
Muszę przyznać, że Cie rozumiem gdyż mam koleżankę, która z racji swego schorzenia nie należy do osób aktywnych na parkiecie i musi uiszczać opłatę wstępu by pobyć wśród ludzi (siedząc przez 24 dni w jednoosobowej komnacie) ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teśka pisze:Tak więc widzisz Martinko, w sanatoriach nawet za chęć zintegrowania się trzeba zapłacić :)
Muszę przyznać, że Cie rozumiem gdyż mam koleżankę, która z racji swego schorzenia nie należy do osób aktywnych na parkiecie i musi uiszczać opłatę wstępu by pobyć wśród ludzi (siedząc przez 24 dni w jednoosobowej komnacie) ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Dzięki :kwiat:
Wiesz , że nie chodzi o 5 zł. ale o sam fakt. Wcześniej jestem normalnie na tej sali, a przychodzi chłoptaś podłącza płyty grające - średnia muzyka !!, i wtedy każe za to płacić. Jest to głupie. Ja nie korzystam z tańców z obcymi facetami. Chciałam , jak normalny człowiek napić się drinka wśród ludzi o co??? Pstro !!! Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

krisss0070 pisze:witam :kwiat: a ja powiem tak ze Krakowiak to przereklamowany ;) :shock: ja dobrze się bawiłam w barze na górce :) ale każdy ma prawo do swojego zdania ;) :kwiat:
Bar na górce jest SUPER ;) :D
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Martinka pisze:(...) Ja nie korzystam z tańców z obcymi facetami. Chciałam , jak normalny człowiek napić się drinka (...)
Martinko, a możesz trochę rozwinąć to pierwsze zdanie, bo gubię się w Twoim pisaniu .
Z tańca się nie korzysta; taniec się po prostu tańczy lub (tak jak niektórzy) tańcuje.
Normalny człowiek tańczy z obcymi facetami (lub kobietami). Przecież na parkiecie
nikt Cię nie zje, ani dziecka w tańcu też Tobie raczej nie zrobi. Więc o co chodzi?
Tak bez urazy, ale ja po prostu lubię wiedzieć.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Do Dziadka"""""" :)
Owszem lubię tańczyć, nawet i w parze, lecz musi być to zaufana osoba, która mnie nie puści, w najmniej
oczekiwanym momencie- chodzi tu o mój pier.... ty błędnik. Sama nigdy nie tańczę :lol: , dziecka też sobie nie zrobię :lol: , Więc wybacz mam w tej sprawie swoje zdanie i pozostańmy przy nim. :D
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Ależ ja nie mam co wybaczać i absolutnie nie kwestionuję Twojego zdania.
Tak jak napisałem wcześniej lubię wiedzieć i dziękuję Ci za odpowiedź. :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzia_dek pisze:Ależ ja nie mam co wybaczać i absolutnie nie kwestionuję Twojego zdania.
Tak jak napisałem wcześniej lubię wiedzieć i dziękuję Ci za odpowiedź. :)
Proszę bardzo. :kwiat:
ODPOWIEDZ