Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witajcie jestem z wielkopolski i Z U S wysyła mnie do świeradów zdrój w terminie od 15.04.2010r
choruje na kręgosup może ktoś jedzie w tym terminie???????????????????
Witajcie, mój mąż jest z Wielkopolski, dostał skierowanie z ZUS do sanatorium aż do Gołdapi do sanatorium "Wital", to jest ok. 500 km. (A ma tyle sanatoriów po drodze- musieli go wysłać pod Suwałki?) Jedzie samochodem 29 maja 2010- jeśli jest ktoś chętny do obniżenia kosztów przejazdu zapraszam na GG 1459919 lub e-mail p.[email].pl
Witaj ja jestem z Poznania i jadę 18 sierpnia do Kołobrzegu a wniosek składałam w styczniu.Termin miałam na maja ale mi nie pasowało i przełożono mi na sierpień.Wejdź na ZUS i sprawdź gdzie są bo można jechać w każdy region.
Pozdrawiam
Od dnia złożenia wniosku czeka się mniej więcej do trzech miesięcy,ale wczesniej czeka Cię komisja w Zusie i lekarz orzecznik decyduje czy się nadajesz na rehabilitację.(wiem cos na ten temat choruję na stawy jak byłam w sanatorium to lekarz mi powiedział że przy mojej chorobie to dwa razy do roku mogę jechać na rehabilitacje jednak stawałam w lipcu na komisje i dostałam odmownie byłam za ładnie ubrana i pomalowane miałam paznokcie no i makijaż oczywiśćie tez był ) Pozdrawiam serdecznie