Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Ela, jeżeli wybiorę się autem to myślę, że będę ok. godz. 11, natomiast jadąc autobusem to pewnie ok. godz. 15 lub później /nie mam bezpośredniego połączenia /
Myślałam, że ktoś z mojego woj. odezwie się i pojedziemy wspólnie autem , ale jak na razie cisza...
Ela, orientujesz się jak jest w Biawenie odnośnie L-4 tzn. czy można tylko na część pobytu poprosić L-4 , bo spotkałam się z różnymi praktykami . Pozdrawiam
Witam Irene przyjazd o 11;00 dobra godzina ,natomiast o 15 lub
póżniej już gorzej .Marna szansa na przydział 2 osobowego pokoju ,
pozostaje wielosobowy .Staż sanatoryjny podpowiada
Ja zawsze mam przyjazd rano ,pomimo że doba zaczyna się o godz 14;00
Pozdrawiam forumowicze życzą wspólnego spotkania
super udanej kuracji
Irenko zwolnienie przysługuje z zus na caly pobyt ,trzeba tylko na pierwszej wizycie powiedzieć lekarzowi .Napewno nie będzie problemu z wystawieniem zwolnienia od innego dnia,ale musisz poinformować o tym lekarza.Osobiście ja na twoim miejscu nie rezygnowalabym z calego L4.Dodatkowo masz wrócone koszty podroży.
Grażynka ma rację co do godziny przyjazdu,najlepiej być rano, to wtedy jest większe prawdopodobieństwo ,że dostanie się pokój dwuosobowy.Z ZUS można przyjeżdżać już z samego rana nie ma problemu z dostaniem pokoju i śniadania,natomiast z NFZ przeważnie przydzielają pokoje po 14.Ja planuję być w ośrodku juz wczesnym rankiem.Niektórzy czasem przyjeżdżają dzień wcześniej ,żeby dostać dwójkę .Rok temu bylam w Iwoniczu w Klimacie z koleżanką byłyśmy przed 6 godziną dostaliśmy ostatnią dwójkę,większe pokoje też nie są złe o ile trafią się sympatyczne kobietki w przeciwnym razie pobyt może być mało atrakcyjny
Dziękuję Wam dziewczyny za info. znam te zasady ponieważ jest to już mój kolejny wyjazd z ZUS. Niestety nie mogę pozwolić sobie na wyjazd na rehabilitację w ramach L-4 /dotychczas wyjeżdżałam w ramach urlopu/. Bardzo bym chciała otrzymać L-4 tylko na 5 dni, spróbuję zapytać w ZUS. Pozdrawiam
Elka Irenka super że jednakowe terminy , wyjazdu jeszcze sanatorium
W towarzystwie zawsze rażniej , tak trzymajcie
Elka z tym przyjazdem dobrze piszesz , taka prawda
Może jeszcze ktoś dołączy , pozdrawiam