Krynica Górska Sanatorium BESKID

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica Górska Sanatorium BESKID

Post autor: forumowicz »

Kuracjusze z BESKIDU czy już jest dobrze-brak komentarzy. Pozdrowienia od następnego turnusu. ;)
kopernik50
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 22:38

Post autor: kopernik50 »

Witam wszystkich jak się może poprawić .Materace nie wymienione po powrocie trzeba leczyć kręgosłup .Opłaty za telewizor zapłacone a programy wyłączone . Jedzenie ; wątróbka ,flaczki i ziemniaki nie dopieczone na kolacje ,to nie najlepszy pomysł , pozdrawiam ale wszyscy żyją .
forumowicz

Dziękuje za wiadomość-my też spróbujemy przeżyć ,pozdrowienia dla całego turnusu.
kopernik50
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 22:38

Post autor: kopernik50 »

Witam wszystkich wybierających się do Beskidu samochodem .Za parkowanie na dolnym parkingu 7 zł. za dzien i 10 zł na górnym parkingu nie strzeżony . Za nim zapłacisz za telewizor sprawdz jakie masz programy i pokój,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Właśnie jestem od dzisiaj i nie mam żadnych zastrzeżeń co do odbioru tylko troszeczkę własnej inwencji twórczej i wszystkie programy są ok ;)
forumowicz

Przyjechałem dziś do BESKIDU i potwierdzam pozytywną opinię.Miła obsługa, nowe materace a jedzenie i zabiegi to ocenię po tygodniu.
gonzo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2013 17:53

Post autor: gonzo »

Dziękuję za informacje w sprawie kwatery w Beskidzie, interesuje mnie jeszcze baza zabiegowa, jadę 8.08 myślę,że jeżeli pogoda będzie sprzyjać na nadmiar czasu nie będę narzekał, a wieczorem dansingi, lubię się bawić, miłego turnusu życzę, oraz poznania wilka, to turnus minie Ci jak chwilka ;)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witam wszystkich w BESKIDZIE. cieszę się, że materace już nowe i że jest ok. życzę wspaniałego pobytu.
Bożena
elbie
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 17:37

Post autor: elbie »

Margot napisz więcej ,czy we wszystkich pokojach są nowe materace? :D
letniczka61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 09:48

Post autor: letniczka61 »

patrzcie jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba- wystarczy nowy materac :D
ODPOWIEDZ