Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moje skierowanie z numerem ponad 48.000 tys zostało zwrócone do weryfikacji(po 18 m-cach),za rok z hakiem mogę spodziewać się wyjazdu.Jestem już po wizycie u lekarza ,zasugerowana przez NFZ miejscowość to Szczawno-Zdrój.Trochę czuję się zawiedziona,ponieważ już raz byłam tam na kuracji (było dobrze)ale jednak ciągnie do czegoś nowego.Sugeracja na wniosku nic nie znaczy(lekarka wpisała "morze" a jest podgórski:)Teraz mam dużo czasu aby oswoić sie z myślą ,ze wracam na "stare śmieci"
anusiaa pisze:Tak ale ciężko o zwrot na kardiologię
Zgadza się ale zawsze jest jakaś szansa . Życzę Ci powodzenia w tej długiej drodze przez mękę bo niestety tak to w naszym funduszu śląskim wygląda na tle całego kraju
Witam Was serdecznie.
Czy ktoś się może orientuje ile obecnie czeka się na rehabilitację w szpitalu uzdrowiskowym lub leczenie w szpitalu uzdrowiskowym? Mam na myśli czas w kolejce od momentu oceny i zakwalifikowania przez balneologa.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam