Szczawno-Zdrój "Pionier" 26.08-16.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2016 11:18
Oddział NFZ: Lubuski

Re: Szczawno-Zdrój "Pionier" 26.08-16.09.2016

Post autor: KITA53 »

Witaj , ja mam ten sam termin w Pionierze, czytałam opinie o tym sanatorium i mam mieszane uczucia ale trzymam się tego ,że będzie dobrze. Jak będą fajni ludzie to połowa sukcesu a reszte sami sobie zorganizujemy.
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Witam koleżanko Agatko Beatko widzę,że ktoś nowy się odezwał to miłe. Ja zbieram siły po tym remoncie. Wszystko jest na dobrej drodze. Nasza Asia odpoczywa. Może się odezwie. Pozdrawiam serdecznie Ela :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

++++++++++ pisze:Witam koleżanko Agatko Beatko widzę,że ktoś nowy się odezwał to miłe. Ja zbieram siły po tym remoncie. Wszystko jest na dobrej drodze. Nasza Asia odpoczywa. Może się odezwie. Pozdrawiam serdecznie Ela :lol: :lol:
Elu z Asią wczoraj rozmawiałam przez telefon.Napisałam co nieco w temacie Na walizkach....bo mnie prosiła.W miarę wolnego czasu zerknie do ośrodka ZACISZE gdzie jedziesz i zorientuje się jak tam jest a potem napisze Tobie wiec nie martw się ;) :kwiat: :kwiat: .Też masz od niej pozdrowionka Elu :serce:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27

Post autor: agata-beata »

Jak to dobrze, że odezwała się jeszcze jedna osoba (KITA53), która jedzie do Szczawna do Pioniera a do tego w tym samym terminie hura hura... :D :D :D .
Witaj współtowarzyszko doli i niedoli - zobaczymy jak będzie nam tam naprawdę. Faktycznie opinie są ogólnie nie ciekawe ale "głowa do góry - będzie dobrze" a inaczej mówiąc jakoś wytrzymamy ;) ;) ;)
"KITA53" - masz trochę bliżej do sanatorium niż ja - kiedy wyjeżdżasz i na którą będziesz na miejscu? Ja będę dopiero ok. godz. 17-18. Czy jest sens jechać dzień wcześniej?
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj Agatko ja się bardzo cieszę,że już zbieramy grupę. Ja mam blisko do Szczawna jade z Zielonej Góry i będę na miejscu 13-14, a może ktoś się odezwie jadący samochodem to wtedy bardzo chętnie się zabiorę. Agatko 17-18 to trochę pózno nie wiem jak będą kwaterować czy pokojami kolejno czy będa mieli już z góry przydzielone miejsca. Myślę , że najlepiej zadzwoń i zapytaj , ja tylko raz do Sopotu jechałam dzień wcześniej i zostałam w tym pokoju na cały turnus. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam milo czytać wasze wpisy , ekipa już się kompletuje 8-) :o
Wielu dołączylo 8-) tak trzymajcie ;)
Asiulek odezwie się , zawsze można na nią liczyć 8-) :kwiat:
Jeszcze dużo czasu, może jeszcze ktoś dołączy ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam .Czytam wpisy i jakże się cieszę , że odzywa się coraz więcej osób na wyjazd do Szczawna. Co prawda ja jadę od 5 września, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona. Z Agatką-Beatą jestem w kontakcie. Jest sympatyczną osobą. Mam więc nadzieję, że się spotkamy .Ja będę w Zaciszu .Pozdrawiam Ela :roll:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27

Post autor: agata-beata »

Witam serdecznie,
Aż miło wchodzić na forum gdzie na posty odpowiadają same fajne, przychylne osoby. Dzięki Elu za cieplutkie słówko. Też jesteś fajną osóbką więc przyjmujemy Cię do naszego grona. Zawsze możesz znaleźć u nas schronienie i pocieszenie jakby u Ciebie było coś nie tak jak powinno być. Klimat sanatorium w dużej mierze tworzą sami kuracjusze. Będzie dobrze :D :D

No to zaczynamy nasze wspólne czekanie! :lol: :lol: :lol: Może jeszcze się ktoś do nas dołączy do tego czekania. Do wyjazdu zostało chyba ok. 25-26 dni.

Elu ale ty jesteś ranny ptaszek - pewnie z wrażenia i na samą myśl o wyjeździe nie możesz spać :lol: :lol: :lol: :lol:
Grażynko dzięki za słowa otuchy i pocieszenia - jest nam ich trochę potrzeba. Dobrze by było aby odezwała się Asia i powiedziała jak tam jest w tej chwili.
Wiadomość dla KITA53 i kristi1303 - jeśli będziesz mogła napisz wiadomość prywatną na PW z numerem telefonu, to nam ułatwi kontakt bardziej szczegółowy odnoście wyjazdu
Pozdrawiam wszystkich czytających nasze posty :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tak oczywiście wstaję wcześnie, ale tak już mam .Pewnie, że oczekuję na wyjazd z niecierpliwością i odliczam dni. Myślę, że wszyscy, którzy są z nami też są mili, weseli ,sympatyczni.Można to zauważyć po wpisach. Piszcie nadal. a ja będę do Ciebie koleżanko dzwoniła.Pozdrawiam Was wszystkich Ela :roll:
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj , Agatko nie moge jeszcze nic przekazac na PW jestem za krotko aktywna tak podaje mi administrator. Dzisiaj spotkałam koleżanke która była w 2015 w Szczawnie w Domu Zdrojowym była zadowolona ,miała odremontowany pokój 4 osobowy ale były w 3 , zabiegi to jak kmuś przypadły to też ok ,okolica ładna jedzenie raz lepsze raz gorsze jak wszedzie,pochodzic z kijkami jest gdzie, potańczyc też i co więcej trzeba. Pozdrawiam :lol:
ODPOWIEDZ