Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj....nie zazdroszczę. .byłam czerwiec tego roku...zeby nie słońce to mozna depresji dostać. ..jak bedzie ciepło to mozna popływać rowerkami wodnymi i kajakami po jeziorze. ..do wsi jest z 3 km...a tak tylko las ...wrzesień to wiem ppra grzybów ....są suszarnie (odplatne) do suszenia....ja nie chcialabym tam więcej trafić. ..pokoje przeważnie trójki. ..mi sie udało dwójkę i to nad kawiarnią gdzie caly czas było Wifi...bo tak to nie ma. ..popros o 108 ładny pokój z widokiem na jezioro i bezposrednio nad kawiarnią. .Organizują rozne konkursy i zabawy ale to pod NFZ...ZUS o 22.00 musi byc w pokojach...straszyli sprawdzaniem codziennie ale 2 dni tylko pielegniarki pukały.Życzę wspaniałych ludzików bo tam tylko oni mogą stworzyć mily pobyt.Pozdrawiam..Reczniki zmieniaja 2 razy w tygodniu...posciel raz na pobyt.