ORW Gościm od 16.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Barbara777
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2016 12:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

ORW Gościm od 16.09.2016

Post autor: Barbara777 »

Jade do Gościmia z ZUS od 16 września. Czy ktoś tam był i podzieli się opinia, lub jedzie w moim terminie? Pozdrawiam :D
Ostatnio zmieniony 10 sie 2016 22:47 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Re: ORW Gościm

Post autor: kasiula »

Witaj....nie zazdroszczę. .byłam czerwiec tego roku...zeby nie słońce to mozna depresji dostać. ..jak bedzie ciepło to mozna popływać rowerkami wodnymi i kajakami po jeziorze. ..do wsi jest z 3 km...a tak tylko las ...wrzesień to wiem ppra grzybów ....są suszarnie (odplatne) do suszenia....ja nie chcialabym tam więcej trafić. ..pokoje przeważnie trójki. ..mi sie udało dwójkę i to nad kawiarnią gdzie caly czas było Wifi...bo tak to nie ma. ..popros o 108 ładny pokój z widokiem na jezioro i bezposrednio nad kawiarnią. .Organizują rozne konkursy i zabawy ale to pod NFZ...ZUS o 22.00 musi byc w pokojach...straszyli sprawdzaniem codziennie ale 2 dni tylko pielegniarki pukały.Życzę wspaniałych ludzików bo tam tylko oni mogą stworzyć mily pobyt.Pozdrawiam..Reczniki zmieniaja 2 razy w tygodniu...posciel raz na pobyt.
ODPOWIEDZ