06 września wyjeżdżam do sanatorium w Szczawnie Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Re: 06 września wyjeżdżam do sanatorium w Szczawnie Zdrój

Post autor: ++++++++++ »

Witam i czekam z niecierpliwością na wyjazd. Już niedługo i powitam Szczawno. :roll:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agata-beata »

++++++++++ pisze:Witam i czekam z niecierpliwością na wyjazd. Już niedługo i powitam Szczawno. :roll:
:D :D :D Elu słońce Ty moje, aby nie było tak, że powrotu będziemy także oczekiwać z wielkim utęsknieniem hahaha :lol: :lol: :lol:
Przydział jest jaki jest więc i w tym temacie już nic nie można zmienić, teraz należy się tylko modlić o dobrą, słoneczną pogodę. Bo co będziemy tam robić jak stale będzie padało i będzie zimno ....... :?: :?: :?: . Aż strach pomyśleć :( :( :cry: :cry: . Siedzenie w budynku mnie nie interesuje. Nastawiam się raczej na zwiedzanie okolicy a popołudniami czasami spacerk na basen w Wałbrzychu. Do wyjazdu pozostało mi już tylko 14 dni. Pozdrawiam ..... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Witaj Elu, wróciłam ze Szczawna bardzo zadowolona, znalazłam Zacisze, nawet sama spacerkiem tam zawędrowałam, rozmawiałam z panią z recepcji, bardzo miła :) , zabiegi masz na miejscu, pokoje 1,2,3 osobowe, posiłki też są na miejscu , czasem są organizowane wieczorki taneczne, to zależy, czy kuracjusze są zainteresowani. Towarzystwo chodzi też na tańce do Młyna i do Astora do Domu Zdrojowego, co do powrotów można się dogadać i parę minut spóźnić ;) Samo sanatorium jest trochę na górce, ale skoro ja weszłam.....to Ty też sobie poradzisz :lol: co do powrotów z tańców to proponuję powroty w grupie....bo samotny spacer wieczorem przez lasek nie każdemu odpowiada :o chyba, że ktoś lubi ;) pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam koleżanko. Rozumiem,że jesteś zadowolona z pobytu. Jak odbierasz miejscowość? Asiulek czyli Zacisze nie jest takie złe? Młyn i Astor daleko? :roll:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Elu, ja szłam ok 10 minut, ale weź pod uwagę, że 3 miesiące wymienili mi biodro ;)
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję serdecznie Asiu mimo wszystko nie mogę się doczekać. Będzie dobrze. 10 minut to niedługo :lol: :lol:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam w nowym tygodniu.Już niedługo wyjazd.Proszę o odzew. :lol:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Cześć wszystkim.. Witam serdecznie. w nowym dniu. Od 5 jestem w Szczawno Zdrój. Witam tych, którzy też tam będą. Pozdrawiam. Ela :)
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27

Post autor: agata-beata »

Witaj Elu poranny ptaszku :D :lol: :lol: . Ty nam chyba w sanatorium nie dasz pospać :lol: :lol: :kwiat: :kwiat: Mamy coraz bliżej do wyjazdu i niedługo nadejdzie pora pakowania walizek :) :) i niestety jak zwykle dylemat co zabrać :?: :?: Ja raczej należę do zmarzluchów więc chyba będę pakowała ciepłe rzeczy. Pogoda nas nie rozpieszcza i należy starać się aby w tych ostatnich dniach nie zachorować, bo z tak długo wyczekiwanego sanatorium byłyby nici.
Widzę, że dołączyła Asiulek, ale znów gdzieś się wybiera.
Pozdrawiam cieplutko - agata
Awatar użytkownika
asig
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2016 14:17

Post autor: asig »

A ja 26 sierpnia do Domu Zdrojowego.... asig ;)
ODPOWIEDZ