26.10.2016 wyjazd do Krynicy Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bogusiawiki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2016 11:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

26.10.2016 wyjazd do Krynicy Zdrój

Post autor: Bogusiawiki »

Witam. Dostałam sanatorium w Krynicy Zdrój - 20 wojskowy szpital uzdrowiskowO rehabilitacyjny.

Jeśli Ktoś tam był, zna obiekt i warunki zabiegowe i nie tylko - proszę o informację.

Będę miała wolne miejsca w samochodzie. Chętnie zabiorę z Opoczna , okolic Opoczna lub po trasie Opoczno Krynica.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: 26.10.2016 wyjazd do Krynicy Zdrój

Post autor: malgorzatas »

Witaj Bogusiawiki :kwiat: na forum...Moje gratulacje z przydziału do Krynicy i do Wojskowego.Byłam w tym sanatorium..właściwie to nie ma do czego się doczepić :D
Zabiegi na miejscu...( rehabilitacja w basenie...polecam),pokoje dobrze wyposażone..są sztućce..talerzyki...filiżanki..czajnik w pokoju...możesz zabrać jedynie wieszaki do spodni i sukienek..bo tego mało..klamerki...sznurek.
Ręczniki są wymieniane...pościel na życzenie..Cała obsługa bardzo miła :serce: jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone...wszystkie diety
Zabiegów masz ok.54..to wychodzą trzy zabiegi dziennie...chyba że jedziesz z ZUS to masz ich ok.100
Zabiegi sa raczej do południa..i raczej weekendy są wolne co możesz wykorzystać na różne wycieczki...organizowane przez sanatorium lub samemu.
Jeśli lubisz się bawić to tez znajdziesz coś dla siebie..
Telewizor w pokoju...internet na miejscu...klucz do internetu u Pań w recepcji.
Sanatorium jest trochę pod górkę więc jedź taxi...z pod Hawany..oni wiedzą jak jechać ..jak się ma walizki to jest trochę męczące...chyba że jedziesz własnym środkiem transportu to nie ma tematu...pozdrawiam Gosia
Pokoje są 1,2,i więcej osobowe...jak pojedziesz dzień wcześniej lub zadzwonisz to może będziesz miała szansę na mniejszy pokój...jak masz pytania to pisz...odpowiem ;)
Awatar użytkownika
grania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2010 15:05
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: grania »

Witam ,, byłam w wojskowym w maju tego roku , wszystko ok jedzenie jak kto lubi , jedni mówią że dobre drudzy że nie , ale można wybrać sobie , dietetyczną lub cukrzycową lub żołądkowa ja taką miałam ... zabiegi od 7 rano , tv w pokoju płatne , czajnik też płatny , można mieć swój sejf w pokoju kluczyk u pani w recepcji za 5czy 10 zł za całe 3 tyg .. Jedno jeszcze zobacz gdzie masz skierowanie bo ja miałam dwa adresy i pojechałam jak większość z nas którzy byliśmy w tym małym na ul Piłsudskiego , mieliśmy nadzieję że mamy na górce a tu niestety , mało nas było bo 20 osób , na niektóre zabiegi chodziliśmy na górę , co było trochę kłopotliwe , np basen ana 7 rano a śniadanie 8 rano , jeszcze latem ok ale jesień zima nie bardzo ..No i parking za samochód spory jest ..PS; jak ktoś lubi ciszę i kameralny nastój to budynek na ul Piłsudskiego akurat , mało ludzi cisza , czasami wieczorami słychać chłopaków z misji , ale da się przezyć ... jak coś to proszę o pytania Pozdrawiam Grażyna :) :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tez tam jadę :D ale na Swidzińskiego 1 kto tam jedzie?więcej na pw :D
Październik turnus NFZ :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja też tam jadę na turnus 21 dniowy :)
Bogusiawiki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2016 11:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Bogusiawiki »

Dziękuje za informacje.

Mam pytanie czy parking jest płatny.... W dalszym ciągu nie znalazłam NIKOGO chętnego do wspólnej podróży samochodem. :D
Ewelina82
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2016 18:22
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Ewelina82 »

Ja też jadę w tym terminie szukam kogoś do podróży okolice warszawy
Ewelina82
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2016 18:22