Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Remik pisze:Nie nie drogi Darku mam taki program w telefonie gdzie wpisuje sobie ważne daty a ten odlicza i tak na dziś do wyjazdu do dnia 9.10 zostało 54 dni 23 godziny 13 minut i 04 sekundy
Ja też korzystam z takiej aplikacji. Podoba mi się tylko że teraz niestety nic nie odliczam.
Bogutka
Oj Bogutka wpisz jakieś daty może sylwestra czy coś ja odliczam teraz 54 dni i jak wspominałem kolejny prywatny na grudnia do Ustki 109 dni a i wojsko przypomniało sobie o mnie ćwiczenia za 92 dni . Sumując jadę do sanatorium potem do wojska a potem znowu sanatorium ,żona już za głowę się łapie a ja mówię: widzisz kochanie jak człowieka nie ma wtedy widać jak mocno go brakuje .
Asiulku, dasz radę, tylko jak tu zyc- nie ? W sanatorium nie ma czasu, bo tyle do ogarnięcia, w domu także, bo tyle do zrobienia, od jutra znowu będziesz zaganiana, tylko ... troszke inaczej
Celinka52 pisze:Asiulku, dasz radę, tylko jak tu zyc- nie ? W sanatorium nie ma czasu, bo tyle do ogarnięcia, w domu także, bo tyle do zrobienia, od jutra znowu będziesz zaganiana, tylko ... troszke inaczej
Dziewczyny ja od środy nie będę ogarniać obym "rozkład jazdy zabiegowy "ogarnęła z resztą chyba sobie poradzę w końcu nie nowicjusza jestem
Celinka52 pisze:Asiulku, dasz radę, tylko jak tu zyc- nie ? W sanatorium nie ma czasu, bo tyle do ogarnięcia, w domu także, bo tyle do zrobienia, od jutra znowu będziesz zaganiana, tylko ... troszke inaczej
Dziewczyny ja od środy nie będę ogarniać obym "rozkład jazdy zabiegowy "ogarnęła z resztą chyba sobie poradzę w końcu nie nowicjusza jestem
Atinko Asiu dziewczyny życzę wam skutecznych zabiegów życzliwych ludzi oraz wspaniałej zabawy Pozdrawiam
Atinko Asiulku życzę wam szerokiej drogi dobrych zabiegów, wspaniałej pogody i cudownej zabawy
Śliczne jak ja wam zazdraszczam ja jeszcze prawie dwa miesiące
Atinko poklep generała ode mnie i uśmiechnij się do pawia albo odwrotnie
Adela pisze:Atinko Asiulku życzę wam szerokiej drogi dobrych zabiegów, wspaniałej pogody i cudownej zabawy
Śliczne jak ja wam zazdraszczam ja jeszcze prawie dwa miesiące
Atinko poklep generała ode mnie i uśmiechnij się do pawia albo odwrotnie
Dziewczyny dziękuję
Adelko tak zrobię jak napisałaś...o poplotkuję z "Plotkarkami"...oczywiście wiesz o czym piszę ?
Och uwielbiam Inowrocławskie parki