Lukas Świeradów Zdrój 18.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MagdaWielkopolska
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2016 15:49
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Lukas Świeradów Zdrój 18.09

Post autor: MagdaWielkopolska »

Witajcie, do wyjazdu zostały mi 32 dni tak więc melduję się dziale wyjeżdżam do sanatorium.
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się w to samo miejsce?
Arthur
Na forum od: 12 wrz 2016 20:31

Re: Lukas Świeradów Zdrój 18.09

Post autor: Arthur »

Tak. Ja się wybieram w tym terminie. Jadę z Wielkopolski.
Czy masz jakiś pomysł na dojazd?
katriszka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2016 21:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: katriszka »

I ja się tam wybieram :D . Jak będzie to nie wiem, to już za kilka dni. Irytuje mnie fakt, że czajnik ma być tylko w korytarzu .Już widzę ja wszyscy rano biegną kto pierwszy po czajnik aby zrobić sobie poranną kawę. :)
Mam nadzieję że będzie wszystko oki.
Reni1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2016 15:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Reni1 »

Witam. Własnie wróciłam z Lukasa. Prawda, że czajniki na korytarzu, ale nigdy nie było sytuacji, żeby była do nich kolejka. Zawsze przy czajniku stał zapas wody. Ogólnie nie było źle, najsłabiej wypadły wg mnie zabiegi - a przecież głownie o nie nam chodzi.
Pozdrawiam
Vero
Na forum od: 12 paź 2016 11:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Vero »

Witaj Reni1, czy jest szansa w Lukasie na pokój jednoosobowy?
JULA+
Na forum od: 12 paź 2016 20:19

Post autor: JULA+ »

Reni1 pisze:Witam. Własnie wróciłam z Lukasa. Prawda, że czajniki na korytarzu, ale nigdy nie było sytuacji, żeby była do nich kolejka. Zawsze przy czajniku stał zapas wody. Ogólnie nie było źle, najsłabiej wypadły wg mnie zabiegi - a przecież głownie o nie nam chodzi.
Pozdrawiam
Witaj. Właśnie przeczytałam że wróciłaś z Lukasa, ja się tam wybieram w styczniu. Bardzo Cię proszę odpisz mi czy są pokoje jednoosobowe i jaka jest szansa dostać taki. Jest to dla mnie bardzo ważny temat a nigdzie nie ma informacji. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
k-2
Na forum od: 23 paź 2016 22:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: k-2 »

Witaj!
Przed chwilą przeczytałem, że byłaś niedawno w Lukasie. Ja wybieram się tam 29.11.
Po raz pierwszy jadę do sanatorium, więc ciekawi mnie wszystko.
Jakie warunki zakwaterowania, wyżywienie, czy jest Wi-Fi w pokojach i ogólne wrażenia?
Jeśli byłabyś tak miła i mogła podzielić się ze mną swoimi spostrzeżeniami będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam!
elkelos
Na forum od: 16 lis 2016 22:56
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Lukas Świeradów Zdrój 03.01.17

Post autor: elkelos »

Witam wybieram się do tego z ZUS-u 03.01.17 czy ktoś ma taki sam termin sanatorium ?
ODPOWIEDZ