Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Reasumując- Mix z Maxes byli tak powiązani tym kablem od żelazka do którego był przyklejony Rychu, który zaprowadził ich na basem a tam spotkali Ziutka który miał ręce które....zrobiły im dobrze....rozumuję
Jednak to dobrze że nie pojechałem na ten basen, bo nie wiem co ze mną zrobiłby Ziutek oni tozdrowe chłopy a ja bidny rehabilitant, choć po ostatnim moim wpisie nie wiem co ze mną zrobią
Asik, nie wiem czy wiesz co robisz, to wielkie umięśnione chłopiska ale może pod urokiem damskiego seksapilu ich zapędy zmiękną oczywiście w stosunku do mnie