Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Czy możemy już tworzyć grupę rehabilitujących się z ZUS w tym terminie w Krynicy w Leśniku. Miło byłoby zapoznać się już tutaj na forum. Będzie nas 50-sięcioro a więc spora grupka. Myślę, że mił spędzimy te 3 tygodnie na rehabilitacji, wędrówkach i kawusiach. Do miłoego.
Nie ma chętnych na wyjazd do Krynicy sanatorium Leśnik Drzewiarz w powyższym terminie. Termin piękny gdyż jesień potrafi zadziwiać swoimi urokami. Teraz tylko doborowe zabiegi, towarzystwo i pobyt udany. Ale nie ma nikogo więcej. Może to zbyt odległy czas ( to już mniej aniżeli 3 miesiące). Poczekam na współkuracjuszy, mam czas. Pozdrawiam
Witam ja również jadę do sanatorium Leśnik-Drzewiarz w Krynicy Zdroju z ZUS od 13 10 2016 .Liczę na miłe towarzystwo a jeśli już ktoś tam przebywał to liczę na wyczerpujące informacje.Babie lato jesteśmy już dwie mam nadzieję że nasza grupka niebawem się powiększy .Pozdrawiam.
Witaj Ania 60. Dziękuję, że się odezwałaś, jest nas dwie Hurrraaa. Mam nadzieję, że dołączą także inni. Krynica jest piękna. Znam ją troszeczkę ale jesienią jeszcze nie byłam. Już widzę Parkową Górę - całą paletę barw, te wszystkie trasy na Parkową już na nas czekają. No i kawusie, tańce, rozmowy. Pozdrawiam.
Witaj babie lato ja pierwszy raz jadę do Krynicy i bardzo się cieszę na myśl o wędrówkach i pięknych widokach.Jeżeli lubisz górskie wyprawy to może kiedyś skompletujemy ekipę ,w grupie zawsze weselej . Oczywiście kawusie i tańce mam również w planach mojego pobytu.Byłam już w sanatorium w tym terminie i było super myślę że teraz też będą to niezapomniane chwile.Pozdrawiam.
Witajcie drodzy którzy będziecie w Krynicyb Zdrój w Leśniku od 13.10.16. witajcie również Ci którzy będziecie w tym terminie w Krynicy. Może oprócz zabiegów zaplanulemy jeszcze inny sposób spędzenia wolnego czasu w ten piękny jesienny czas. Byłam w Krynicy 12-15. 08. było cudownie. Tańce u Babci Maliny, w Hawanie -marzenie, festiwal Jana Kiepury - uczta dla ducha, pierogi - uczta dla ciała. Ludzie mili, przyroda urokliwa. Cieszę się, że spędzę w Krynicy trzy tygodnie jesienią. Kto jeszcze?
Za 47 dni Krynica Leśnik - Drzewiarz. A na forum chętna oprócz mnie Ania 60. A gdzie jeszcze 48 osób. Ponawiam zapytanie - kto jeszcze po zdrowie do kurortu w terminie od 13.10.16. Mam jednak nadzieję, że jeśli nie na forum to w realu się odnajdziemy i spędzimy miło trzy tygodnie. Pozdrawiam.
Witam, witam. Ania 60 od 13.10.16 mamy cały obiekt Leśnika - Drzewiarza w Krynicy do swojej dyspozycji. Jesteśmy chyba tylko we dwie na turnusie. Nikt się nie ujawnia. Może ktoś jeszcze. Aniu skąd będziesz jechała, ja z okolic Lublina. Już czas wyciągnąć walizkę i zastanowić się co spakować. Bo to będzie może trochę lata, jesień a może i już zima. Już się cieszę na ten pobyt. Wierm że będzie to miły pobyt.
Witam Babie Lato dawno tu nie zaglądałam, lecz niewiele się zmieniło,nadal jedziemy tylko my dwie przynajmniej nie będzie kolejek na zabiegi.Jadę z Ostrowca Świętokrzyskiego ,może ktoś jeszcze będzie jechał w tym samym terminie.A do wyjazdu coraz bliżej.Kuracjusze odezwijcie się im więcej nas będzie to łatwiej będzie przetrwać popołudnia i wieczory.A może ktoś właśnie przyjechał i podzieli się informacjami na temat Leśnika.