Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Bewe a małżowi napisali Iwonicz. Ciekawe czy nie zmienią. Pozdrawiam
w Iwoniczu byłam w zeszłym roku{prywatnie}na turnusie rehabilitacyjnym.Już sie oswoiłam z myślą,że to Szczawno mi"przydzielili"bo jak pomyślę,ze miało by się to zmienić na np.Goczałkowice-to brr,chociaż myślę ,że między innymi na astmę,tarczycę to mi chyba Goczałkowic nie wcisną-klimat prawie jak u mnie (około 25 km)Pozdrawiam a za rok to już bedziemy wiedzieć(chyba )dokąd nas wyślą
Wniosek złożony w końcu stycznia 2015. Weryfikacja w sierpniu 2016. Obecnie nr 205 i nic. Planowany czas oczekiwania 19 miesięcy przedłuży się do około 22.
Opuszczam nareszcie ten niemrawo jadący pociąg i 17 listopada po 21 miesiącach i dwóch tygodniach oczekiwania wysiadam na stacji Polanica Zdrój sanatorium Stary Zdrój. Żegnam i pozdrawiam pozostałych uczestników podróży.
Czy jest jeszcze ktoś kto złożył wniosek w styczniu 2015 i nadal czeka?bo z powyższych wpisów widzę ,ze już wszyscy swoje przydziały dostali.Zdaje się ,ze tylko ja zostałam na liście oczekujących,a jeśli ktoś jeszcze nie wyjechał to zapewne jest ze ślaskiego NFZ-u.Na razie ani widu ani słychu -numeracja wysoka bo ponad 7500 jeszcze przede mną.Jak myślicie -kiedy dostanę wyczekiwany" przydział"