Sanatorium święta, sylwester
-
AndrzejChełm
- Kuracjusz

- Na forum od: 10 sie 2011 10:13
Sanatorium święta, sylwester
Czy był ktoś w sanatorium na turnusie który obejmował święta BN i sylwestra? Jak wygląda taki turnus? Czy dla kuracjuszy jest organizowana wspólna wigilia, wspólna zabawa sylwestrowa? Czy trzeba za dodatkowe atrakcje dopłacac?
Re: Sanatorium święta, sylwester
witam!napewno bedziesz zadowolony,do Sylwestra sie doplaca, Swieta nie , chociaz kazde sanatorum ma swoje zasady,milego pobytu,
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Witam byłam w sanatorium w Polanicy-Zdroju w ubiegłe Święta Bożego ....Było bardzo fajnie ,dużo małżeństw ja byłam sama.
Jedzenie było świąteczne... inaczej stoły ustawione wszyscy razem jak na "weselu"
...No cóż zima to zima szybko ciemno,ale miło wspominam pokoje 3 osobowe tylko małżeństwa miały 2,ale to zrozumiałe...LUDZIE ROBIĄ KLIMAT....warunki kiepskie,ale jakie to ma znaczenie... 
Jedzenie było świąteczne... inaczej stoły ustawione wszyscy razem jak na "weselu"
-
AndrzejChełm
- Kuracjusz

A czy organizowany byl sylwester w ośrodku? Jeśli tak to ile trzeba było dopłacac? Czy można sylwestra spędzic poza ośrodkiem?
WITAM!WSZYSTKO SIE DOWIESZ NA MIEJSCU, ZALEZY OD KIEROWNICTWA,MYSLE,ZE DOPLACASZ ZA ORKIESTRE,POZA OSRODEK CHYBA NIE BARDZO,ONI ZA CIEBIE ODPOWIADAAJA( CHOCIAZ JESTES DOROSLY)ALE JAK DYSKRETNIE POGADASZ Z RECEPCJA,MOZE SIE ZGODZA.WSZYSTKO PRZED TOBA,POZDRAWIAM
-
AndrzejChełm
- Kuracjusz