Aspołeczne zachowania w sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium

Post autor: Sloneczko »

kruszynka2 pisze: Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylko ;)
wybierzemy władze ,prezesa wice 1 i wice 2 :lol: I skarbnika :lol: I ruszamy na ,,terrorystow ,, sanatoryjny ch :lol:
No proszę :lol: :lol: szczególnie skarbnik jest potrzebny do tej walki z terrorystami ;) :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:
kruszynka2 pisze: :lol: Byłam ,obudziłam :lol: opowiem Ci Sloneczko co było dalej :oops: :D jak przyjadę przy tatarku ok ? :serce: :serce:
No tak ;) juz to sobie wyobrażam :twisted:
Nioo byłam wszak przed poważnymi badaniami więc mogłam. ... :lol:
Teraz mam poważne lecę :x
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Miałas poważne i teraz masz poważne czy poważniejsze niz poprzednie :o :shock: :?
forumowicz

Sloneczko pisze:Miałas poważne i teraz masz poważne czy poważniejsze niz poprzednie :o :shock: :?
Z rzędu poważnych i tych o mniejsze powadze a w randze bardzo poważnych :o :lol: miałam średnio poważne przed najważniejszymi :lol: :lol: :lol:
.
forumowicz

kruszynka2 pisze:
cierpliwa pisze: Nie widzę przeszkód :) Akurat za parę dni wyjeżdżam do wód Iwo, gdzie będę miała dosyć okazji do obserwacji 8-). :shock:
Na "wściboli" nie reaguję. Wszystkim języków nie zawiążesz. Ludzie gadali, gadają i będą to robić, bo mają jałowe własne życie. Dlatego tak pasjonuje ich cudze :evil:
Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylko ;)
wybierzemy władze ,prezesa wice 1 i wice 2 :lol: I skarbnika :lol: I ruszamy na ,,terrorystow ,, sanatoryjny ch :lol:
Kruszynko, dzięki za zaproszenie, ale zaczynam 15 i raczej nie dam rady do Was dotrzeć. Dostałam też zaproszenie od Goorki, stąd wiem o Waszym spotkaniu. Może kiedyś będzie dogodniejsza okazja :?: Bawcie się dobrze w Perle Górskich Uzdrowisk, mojej ukochanej zresztą. Buziaczki :serce: :kwiat: :serce:
forumowicz

Sloneczko pisze:
kruszynka2 pisze: Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylko ;)
No proszę :lol: :lol: szczególnie skarbnik jest potrzebny do tej walki z terrorystami ;) :twisted:
Słoneczko, nie złość się ;) Gdy wszystkie argumenty zawiodą .... Nie wahamy się użyć....kaski :x :lol: Ale szkoda jej na "sanatoryjnych terrorystów". Może się przydać na inne zbożne (lub zbożowe :lol: ) cele. I tutaj kłania się gospodarny Skarbniczek :o
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Już chciałem Aspirować na ...
Ale w podobnym czasie będę na drugim biegunie polski i tak na stołówce na 200 ludków będę próbował stworzyć oddział do WALKI Z SANATORYJNYM BURADZTWEM
kilku chętnych już zgłosiło się
forumowicz

Darku, może umówmy się, że nie będziemy używać na tym forum określenia warzywa korzeniowego o kolorze czerwonym, dla osobników o szczątkowej, albo będącej w zaniku kulturze osobistej. "Sanatoryjny terrorysta" chyba wyczerpuje zasób negatywnych zachowań dla takich osób. I brzmi jednak inaczej niż : burak, cham, prostak, egoista itd. Proponuję to nie dlatego, że tę nazwę zapodałam, ale dlatego, że tym przynajmniej nikt nie będzie się aż tak bulwersował, bo jest to ksywka z przymrużeniem oka ;) :? ;) Co Ty na to? Pozdr. :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cierpliwa :kwiat: myślę, że Chętny :kwiat: ma całkowitą rację :)
forumowicz

chetny pisze:
cierpliwa pisze:Darku, może umówmy się, że nie będziemy używać na tym forum określenia warzywa korzeniowego o kolorze czerwonym, dla osobników o szczątkowej, albo będącej w zaniku kulturze osobistej. "Sanatoryjny terrorysta" chyba wyczerpuje zasób negatywnych zachowań dla takich osób. I brzmi jednak inaczej niż : burak, cham, prostak, egoista itd. Proponuję to nie dlatego, że tę nazwę zapodałam, ale dlatego, że tym przynajmniej nikt nie będzie się aż tak bulwersował, bo jest to ksywka z przymrużeniem oka ;) :? ;) Co Ty na to? Pozdr. :)
No nie wiem za buraka jeszcze nie zamykają ale jak zaczniesz używać terrorysta ojjjjjj jeszcze Ci przetrzepią kufer w kurorcie :lol: :lol: ;)
oby mi tylko nie wyklepali michy :lol: :lol: :lol: To może "warzywo sanatoryjne"? :idea: :?:
ODPOWIEDZ