No proszękruszynka2 pisze: Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylko![]()
wybierzemy władze ,prezesa wice 1 i wice 2I skarbnika
I ruszamy na ,,terrorystow ,, sanatoryjny ch
Aspołeczne zachowania w sanatorium
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
-
forumowicz
Nioo byłam wszak przed poważnymi badaniami więc mogłam. ...Sloneczko pisze:No takkruszynka2 pisze:Byłam ,obudziłam
opowiem Ci Sloneczko co było dalej
![]()
jak przyjadę przy tatarku ok ?
![]()
juz to sobie wyobrażam
Teraz mam poważne lecę
-
forumowicz
Z rzędu poważnych i tych o mniejsze powadze a w randze bardzo poważnychSloneczko pisze:Miałas poważne i teraz masz poważne czy poważniejsze niz poprzednie![]()
![]()
.
-
forumowicz
Kruszynko, dzięki za zaproszenie, ale zaczynam 15 i raczej nie dam rady do Was dotrzeć. Dostałam też zaproszenie od Goorki, stąd wiem o Waszym spotkaniu. Może kiedyś będzie dogodniejsza okazjakruszynka2 pisze:Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylkocierpliwa pisze: Nie widzę przeszkódAkurat za parę dni wyjeżdżam do wód Iwo, gdzie będę miała dosyć okazji do obserwacji
.
![]()
Na "wściboli" nie reaguję. Wszystkim języków nie zawiążesz. Ludzie gadali, gadają i będą to robić, bo mają jałowe własne życie. Dlatego tak pasjonuje ich cudze![]()
-
forumowicz
Słoneczko, nie złość sięSloneczko pisze:No proszękruszynka2 pisze: Hm ciekawa sprawa ,z Iwo przyjedz do Zdrojow K tam spotkamy się ze Sloneczkim i nie tylko![]()
![]()
szczególnie skarbnik jest potrzebny do tej walki z terrorystami
![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale w podobnym czasie będę na drugim biegunie polski i tak na stołówce na 200 ludków będę próbował stworzyć oddział do WALKI Z SANATORYJNYM BURADZTWEM
kilku chętnych już zgłosiło się
-
forumowicz
-
forumowicz
oby mi tylko nie wyklepali michychetny pisze:No nie wiem za buraka jeszcze nie zamykają ale jak zaczniesz używać terrorysta ojjjjjj jeszcze Ci przetrzepią kufer w kurorciecierpliwa pisze:Darku, może umówmy się, że nie będziemy używać na tym forum określenia warzywa korzeniowego o kolorze czerwonym, dla osobników o szczątkowej, albo będącej w zaniku kulturze osobistej. "Sanatoryjny terrorysta" chyba wyczerpuje zasób negatywnych zachowań dla takich osób. I brzmi jednak inaczej niż : burak, cham, prostak, egoista itd. Proponuję to nie dlatego, że tę nazwę zapodałam, ale dlatego, że tym przynajmniej nikt nie będzie się aż tak bulwersował, bo jest to ksywka z przymrużeniem oka![]()
![]()
Co Ty na to? Pozdr.
![]()
![]()