Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ej,,,nie bądzcie tacy skoczcie i po mnie Strazak a Ty nie mogłes wczesniej dac znac ze jedziesz do Iwonicza to nie zamieniała bym na Busko i jeszcze bys mnie zabrał po drodze pozdrowki
Witaj Mariola69 sam niedawno się dowiedziałem ze jadę do Iwonicza bo wcześniej miałem jechać do Wieńca Zdrój ale mi zmienili po wysłaniu pisma do zus a co masz do Puław ze chcesz je spalić pa
no hej ..nic nie mam do Puław bo blisko nich mieszkam.. to zart..Wszyscy jada do Iwonicza a ja sma do Buska ;( i na własna prozbę zamieniłam ,,no ci pa