Sanatorium święta, sylwester

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
AndrzejChełm
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2011 10:13

Sanatorium święta, sylwester

Post autor: AndrzejChełm »

Czy był ktoś w sanatorium na turnusie który obejmował święta BN i sylwestra? Jak wygląda taki turnus? Czy dla kuracjuszy jest organizowana wspólna wigilia, wspólna zabawa sylwestrowa? Czy trzeba za dodatkowe atrakcje dopłacac?
DOROTA1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2011 19:16

Re: Sanatorium święta, sylwester

Post autor: DOROTA1 »

witam!napewno bedziesz zadowolony,do Sylwestra sie doplaca, Swieta nie , chociaz kazde sanatorum ma swoje zasady,milego pobytu,
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witam byłam w sanatorium w Polanicy-Zdroju w ubiegłe Święta Bożego ....Było bardzo fajnie ,dużo małżeństw ja byłam sama.
Jedzenie było świąteczne... inaczej stoły ustawione wszyscy razem jak na "weselu" :) ...No cóż zima to zima szybko ciemno,ale miło wspominam pokoje 3 osobowe tylko małżeństwa miały 2,ale to zrozumiałe...LUDZIE ROBIĄ KLIMAT....warunki kiepskie,ale jakie to ma znaczenie... :lol:
AndrzejChełm
Kuracjusz
Kuracjusz

A czy organizowany byl sylwester w ośrodku? Jeśli tak to ile trzeba było dopłacac? Czy można sylwestra spędzic poza ośrodkiem?
DOROTA1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

WITAM!WSZYSTKO SIE DOWIESZ NA MIEJSCU, ZALEZY OD KIEROWNICTWA,MYSLE,ZE DOPLACASZ ZA ORKIESTRE,POZA OSRODEK CHYBA NIE BARDZO,ONI ZA CIEBIE ODPOWIADAAJA( CHOCIAZ JESTES DOROSLY)ALE JAK DYSKRETNIE POGADASZ Z RECEPCJA,MOZE SIE ZGODZA.WSZYSTKO PRZED TOBA,POZDRAWIAM
AndrzejChełm
Kuracjusz
Kuracjusz

dzięki Dorotka:) a może ktoś juz ma jakieś doświadczenia z tym związane?
DOROTA1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

WITAM!NIE SUGERUJ SIE TYM CO CZYTASZ ,KAZDE UZDROWISKO,TO NOWOSC,W TYM TEMACIE,MOJA KOLEZANKA JEST WDOWA,ZEBY NIE BYLA W SWIETA I SYLWESTRA SAMA ,WYJEZDZA DO USTRONIA,WRACA ZDOWOLONA,MYSL POZYTYWNIE ,BEDZIE OK,POZDRAWIAM.
ODPOWIEDZ