Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Re: Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Post autor: Sloneczko »

strazak pisze:Może być fioletowa
:lol: :lol: Kocham fioletowe róze....i taka dla ciebie bede miała na naszym spotkaniu. :serce:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

dzien dobry..Bogjan ja jadę do Krystyny.Wiem,ze w Busku jest lepiej niz a Iwoniczu .Byłam w Iwoniczu w grudniu..w sumie zeby nie te 170 schodkow w gore to było by nawet fajnie heh no i pierwszy raz bylam w kinie gdzie na widowni były dwie osoby :D myślę,ze gdy ma się z kim pogadac i pojsc tu czy tam czas szybko leci i nie dłuzy się..ja miło wspominam Iwonicz..wszyscy mili uprzejmi,miasteczko bardzo małe..zabiegi w miare..W Busku bylam rok temu w marcu..w SŁOWACKIM bardzo polecam to senatorium zabiegi rewelacja,pokoje fajne czyste,,i 28 dni zleciało chociaz akurat na tym turnusie było tylko 4 osoby ze mna w tym wieku..Wszystko zalezy od tego na co kto sie nastawia :mrgreen: :roll: najpierw zabiegi ..a reszte czasu ...hmm to sie okaze :kwiat:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

strazak czesc ..mieszkam tuz tuz heh prawie czuje twoj oddech 8-) sloneczko roze to strazak powinien trzymac w zębach :kwiat: i to nie jedna heh..pozatym w dzisiejszych czasach jest tyle mozliwosci iz mysle ze nie bedziecie szukac sie po Iwoniczu...Ja jestem brunetka z włosami do ramion..Słoneczko zycze ci miłego pobytu..jak i wszystkim nam :kwiat: zeby nikt z nas nie nudził się ...i wrocił do zdrowia i lepszej formy po kuracji .pozdrawiam Mariola. :serce: :kwiat:
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

MARIOLA69 jedzieszdo jakiego sanatorium w Iwoniczu?
strazak
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2013 20:49

Post autor: strazak »

Witam jedzie jeszcze ktoś w tym terminie do Iwonicza
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Strazak :kwiat: napewno duzo nas jedzie...bedzie fajnie zobaczysz :kwiat:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bogjan ja jade do BUSKA nie do Iwonicza .. ;) BUSKO =KRYSTYNA 24.06-15.07...A tY ??
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MARIOLA69 pisze:strazak czesc ..mieszkam tuz tuz heh prawie czuje twoj oddech 8-) sloneczko roze to strazak powinien trzymac w zębach :kwiat: i to nie jedna heh..pozatym w dzisiejszych czasach jest tyle mozliwosci iz mysle ze nie bedziecie szukac sie po Iwoniczu...Ja jestem brunetka z włosami do ramion..Słoneczko zycze ci miłego pobytu..jak i wszystkim nam :kwiat: zeby nikt z nas nie nudził się ...i wrocił do zdrowia i lepszej formy po kuracji .pozdrawiam Mariola. :serce: :kwiat:
:kwiat: Mariola dzieki za miłe słowa. Mysle,że pobyt będzie miły i napewno bedzie z korzyscia dla mojego zdrowia. :kwiat:
strazak
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2013 20:49

Post autor: strazak »

Co do róż to niema problemu mogę ja trzymać w zębach tylko nie wiem czy znajdę fioletowe bo Sloneczko takie kocha
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

strazak pisze:Co do róż to niema problemu mogę ja trzymać w zębach tylko nie wiem czy znajdę fioletowe bo Sloneczko takie kocha
:kwiat: :lol: rozbroiłes mnie calkowicie :serce: :serce:
ODPOWIEDZ