Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Za dwa tygodnie wyjeżdżam a tu cisza... Nikt nie był w "Wiśle"? Może jednak ktoś się odezwie...
A może odezwie się ktoś kto w tym czasie będzie w Iwoniczu?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Byłam w ubiegłym roku w Wiśle. Warunki nie najlepsze, chyba że dostaniesz pokój już po remoncie. Baza zabiegowa standardowo. Basen jest blisko w sąsiednim sanatorium KRUS. Wisła usytuowana jest na górce (trzeba mieć dobra kondycję). Okolice Iwonicza są piękne. Miłego pobytu
Dziękuję za informację. Przeraża mnie trochę ta górka. Czytałam i internecie że to najwyżej położone sanatorium w Iwoniczu. Czyli centrum raczej za często nie da się odwiedzać
Ale mam nadzieję że nie będzie źle zarówno ze standardem pokoju jak też trafię na miłą współlokatorkę