KRYNICA MORSKA 02.01.2017. Albatros jak dojechać z ok. Radomia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

KRYNICA MORSKA 02.01.2017. Albatros jak dojechać z ok. Radomia

Post autor: Agnieszkam75kg »

i jak w temacie.. czy może ktoś też się wybiera do Krynicy Morskiej do Albatrosa na turnus z ZUS od 2go stycznia 2017 z okolic Radomia? Może po drodze zabrałby mnie ze sobą, oczywiście dokładam się do paliwa :) jeszcze do wyjazdu daleko, ale to środek zimy, może już w Nowy Rok trzeba wystartować, żeby na 2go stycznia tam dotrzeć.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: KRYNICA MORSKA 02.01.2017. Albatros jak dojechać z ok. Radomia

Post autor: sztani »

jeszcze masz dużo czasu do wyjazdu .Najlepiej dojechać do Gdańska .myślę,że problemu dostać do niego nie ma . Z Gdańska kursują autobusy do Krynicy Morskiej nr. 870 (blsko dworca PKP) . Bliżej wyjazdu zajrzyj na stronę internetową z rozkładem czy coś się nie zmieniło . Może szczęście dopisze i ktoś się znajdzie kto tam jedzie. Proponuję co jakiś czas odgrzewać temat założony przez Ciebie i się przypominać.( wówczas ogłoszenie Twoje nie zginie wśród innych) :)
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za szybki odzew, patrzyłam na mapę i wydawało mi się, że nie trzeba aż do Gdańska jechać, tylko trzeba z pociągu wcześniej wysiąść w Elblągu, ale nie znam się,bo może z Elbląga nie ma takiego dobrego połączenia jak z Gdańska? może ktoś z Elbląga czy okolic jeszcze mi podpowie :) za co z góry dziękuję. Ale dalej czekam na jadących samochodem :) :D
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zobacz na E-podróżnik ,zawsze lepiej być przygotowanym ,ze nikt nie będzie zabierał.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Agnieszko, dzisiaj zerknęłam na e- podróżnika przy okazji sprawdziłam połączenia z Radomia do Krynicy Morskiej ;) współczuję masz niezłą przeprawę ;)
Najrozsądniejsze połączenie moim zdaniem to :kwiat:
1 styczeń 2017 wyjazd 21,25 na miejscu 6,50 :kwiat: czas podróży 9 godz.i 25 minut
Radom- Krynica Morska ( przesiadki w Warszawie i Elblągu )
Mam nadzieję ,że dyskomfort podróży wynagrodzi Ci przyjemny pobyt w sanatorium :kwiat: :kwiat: pozdrawiam
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za odpowiedzi, ja zawsze muszę mieć kilka opcji :lol: ostatecznie i tym pociągiem muszę dać radę z tymi dwoma walizkami :lol: ale jadę chyba 5 raz i po raz pierwszy naprawdę chciałabym, żeby nawet z Warszawy ktoś się trafił samochodem i mnie zabrał :) zawsze do Warszawy mogę mieć podwózkę :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Agnieszko-rety dwie walizy i przesiadki to koszmar , a nie lepiej walizy kurierem i rączki swobodne.Wtedy i przesiadki nie straszne :)
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ela ja cały czas wierzę, że mnie ten koszmar nie spotka, ale trzeba i ten wariant brać pod uwagę. najwyżej zredukuję trochę bagaż i zabiorę pare sukienek mniej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z Elbląga też masz dobre połączenia do Krynicy wpisałem datę 02,01,2017 i wyskoczyło mi dość sporo kursów autobusowych . :) A walizki kurierem nawet temat taki istnieje i kuracjusze dzielą się opinią .
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 13&t=12002
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sztani, dziękuję Ci za podpowiedź z tym kurierem. odnalazłam ten wątek i z zainteresowaniem cały przeczytałam. bardzo przydatna informacja :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ