Szpital Uzdrowiskowy Dom Zdrojowy 1 Cieplice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Szpital Uzdrowiskowy Dom Zdrojowy 1 Cieplice

Post autor: forumowicz »

Witaj sergio_1 2 3 4 :) Czy byłeś może w Termach Cieplickich ? Jeśli tak , to możesz coś napisać na ten temat :) Pozdrawiam :)
Magosia5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2014 05:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Magosia5 »

witam :-)
byłam w termach i było bardzo fajnie chociaż jak dla mnie to woda za ciepła.
jest trochę atrakcji, leżaki na zewnątrz więc można się poopalać.
wstęp 25 zł za 2 godziny, obowiązkowo buty do przebrania.
pozdrawiam.
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Post autor: taka_tam »

Kochani byłam w Cieplicach na przełomie sierpnia / września 2013r w Domu Zdrojowym III:) Byłam pierwszy raz w sanatorium z ZUS-u.Jestem BARDZO zadowolona z pobytu. U nas nie było takiej osoby, która by nie miała w pokoju łazienki i czy takie pokoje jeszcze są tego nie wiem.Osobiście miałam jedynkę (z łazienką) i bardzo mi to odpowiadało. Pokój przestronny z 2 oknami i okno w łazience, kabina zamykana czysto i schludnie. Baza zabiegowa ok, wszystkie zabiegi na miejscu, panie i panowie rehabilitanci super, ale czasami trafi się u kogoś na zły dzień, normalka jak u każdego:) Wyżywienie jak dla mnie było dobre i wystarczające (wybrałam dietę) dla panów, którzy dużo jedzą może i małe porcje :) Cieplice fajne miasteczko, duży park do spacerów, biegania lub uprawiania nordic walking. Na deptaku kafejki.No i oczywiście wieczorne tańce :) w Edwardzie i w Domu Zdrojowym (przy teatrze) te dwa miejsca to w parku. Przygrywają tam zespoły. Jest jeszcze dyskoteka i ją polecam jak dla mnie było to najlepsze miejsce do tańczenia :):), ale oczywiście co kto lubi, każdy coś dla siebie znajdzie. Jestem bardzo zadowolona z pobytu i będę Cieplice miło wspominać bo towarzystwo było wyśmienite. Jeżeli ktoś ma pytania proszę pisać bezpośrednio do mnie lub na adres [email].pl
Pozdrawiam !!
Awatar użytkownika
CICHODAJ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 09:43
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: CICHODAJ »

czy jest duży problem z ogarnięciem jedynki w tym szpitalu?
ODPOWIEDZ