Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja tez jestem z podkrpackiego i wlasnie dzwonilam do NFZ z Rzeszowa i mi powiedzieli ze na koniec czerwca moge byc przygotowana ze wzgledu na to ze mam szkole ale jak powiedzialam ze ja juz skonczylam w kwietniu to powiedziala mi ze jak bedzie wolne miejsce to mnie wcisną i zadzwonia kiedy i gdzie jade .
O jakich ty odwiedzinach mowisz?Przeciez to nie szpital tylko sanatorium .No nazywa sie szpital uzdrowiskowy ale tam sa inne zasady niz w zwyklym szpitalu.Do godz.22 jestes wolna (oprocz czasu na zabiegi).Bylam na leczeniu poszpitalnym i nie bylo tam zadnej roznicy miedzy sanatorium a poszpitalnym.Jedno tylko ze o 22 chodzila pielegniarka i pytala czy wszyscy sa i czy nic zlego sie nie dzieje (oczywiscie ze zdrowiem).Pozdrawiam i zycze udanej rehabilitacji.
Marta w odwiedziny mogą do Ciebie przyjechać, mogą wynająć pokój , jak się uda to nawet w tym samym budynku. Ale z tego co wiem to kwatery dużo tańsze. Po zabiegach umawiasz się z rodziną czy chłopakiem i hulaj dusza piekła nie ma...