Hm, wprawdzie te pytania nie są skierowane do mnie, ale skoro "wiewióreczka" nie odpowiedziała, bo co tu odpowiadać gdy wszystkie te odpowiedzi padły w wątku o Szczawnicy???Witaj Wiewióreczko.
To ja poproszę o uzupełnienie informacji o poniższe pytanka:
- czy jest Wi-Fi w ośrodku (kodowane czy nie)?
- czy jest KO-wiec?
- jesli ww nie ma , to czy jest organizacja turystyczna zajmująca się w Szczawnicy wycieczkami?
- czy sa serwowane w ramach zabiegów wody lecznicze?
- czy sa organizowane ćwiczenia z kijkami? Czy mozna je wypozyczyc , za jaką opłatą?
Proszę o wyczerpujące odpowiedzi.
Pozwolę sobie na kilka słów komentarza i refleksji.
O Szczawnicy nie będę już pisał, co miałem do przekazania to przekazałem po swoim ostatnim pobycie z przełomu czerwiec - lipiec.
Teraz, może jutro? Napiszę o Świnoujściu z którego właśnie wróciłem. Może wkleję kilka aktualnych fotek? Zobaczymy.
Słynne pytanie pojawiające się w wątkach: " Wi-Fi"????????????
Po pierwsze: Po co wam ludziska to Wi- Fi w sanatoriach???
Jak już nie potraficie żyć ani chwili bez tego laptopa to jest najprostsze rozwiązanie:
WYSYŁAĆ SMS NYT12 NA NR260 ( orange)
i po kłopocie. Otrzymujecie dostęp 2 GB przez 30 dni i nie potrzebujecie się zamartwiać: jest to Wi-Fi czy go nie ma?
Możecie zabierać laptopa na plażę, na wycieczkę, na spacer, wszędzie. WSZĘDZIE MACIE Wi-Fi.
Tylko po co na rany Boskie. Ludzie jadąc do sanatorium powinni odciąć się od TV, komputera, pracy, problemów życia codziennego, a ZAJĄĆ SIĘ SOBĄ I SWOIM ZDROWIEM!
Korzystać ze wszystkiego co oferują pobyty sanatoryjne, a nie martwić sie Wi-Fi.
Pozdrawiam wszystkich tych którzy wypoczywają, kurują się i tych którzy są w poczekalni.