Do Rymanowa termin 17.11.2016 z Mazowsza

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Do Rymanowa termin 17.11.2016 z Mazowsza

Post autor: jan19557 »

Wyobraź sobie że ja też mieszkałem w 103 ostatni po prawej :lol: :lol: :lol:
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Hej witam a czy jedzie ktoś w tamtą stronę
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wnioskuję że jest tam luźna atmosfera skoro można spacerować po 22 pod okiem pielęgniarki ha ha ha
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mogę kogoś zabrać z mazowieckiego na południe od wawy......miła kobieta lubiąca dobra zabawe i nie dolujaca się swoim stanem zdrowia .......czyli zdrowa na umyśle pełna energii na życie
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Agnieszkam75kg »

jan19557 pisze:Wyobraź sobie że ja też mieszkałem w 103 ostatni po prawej :lol: :lol: :lol:
Janie, byłeś przede mną, rok temu poleciłeś mi ostatni po prawej i tam też w styczniu zamieszkałam :D tylko że to 109 pokoik był i to trzeba zapamiętać :) Dzięki tobie miałam wygodnie :) Dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Insignia! ty to jesteś chłop czy baba? sama chcesz towarzystwa w miarę zdrowego i nie dołującego się swoimi chorobami, więc atmosfera jest chyba najważniejsza. są ludzie, którzy z gówna robią problem, w każdym bawiącym się i zadowolonym, widzą to czego nie ma, i od tych wolę się trzymać z daleka. jak by Ci przyszło mieszkać w pokojach na piętrze, gdzie przez ponad tydzień im nie grzali w styczniu, bo nie miał kto naprawić ogrzewania, albo tam gdzie teraz do Gdańska mnie chcieli wysłać, gdzie brud smród, robactwo i materace posikane, to nie wiem, czy tak chętnie byś jechała. chętnie korzystam tu z rad i podpowiedzi, i dzięki temu jeśli mam wybór, wybieram lepsze :) Bioenergoterapeuty nie widziałam, może był, ale mnie żadne takie rzeczy nie obchodzą, co przychodzą i coś oferują w sanatoriach :lol: :lol: :lol:
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej a co ty taka nerwowa jesteś owszem i ja lubię dobry humor zabawę i żarty.....A jak można decydować o tym gdzie się ma pojechać mnie powiedzieli tylko jedno miejsce nie miałem wyboru :cry:
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Insignia 2010 pisze:Hej a co ty taka nerwowa jesteś owszem i ja lubię dobry humor zabawę i żarty.....A jak można decydować o tym gdzie się ma pojechać mnie powiedzieli tylko jedno miejsce nie miałem wyboru :cry:
Jak słyszę słowo kurwatorium, to mnie ponosi. Godzi to w moje dobre imię i w niejednego porządnego kuracjusza. Dla każdego dobra zabawa znaczy co innego. mnie nie obchodzi co inni robią :D jeśli mi nie odpowiadają to szukam dalej :) Ja teraz do wyboru miałam 3 sanatoria, ale pojechałam do ZUS przygotowana. z wykazem sanatoriów gdzie mogę, a gdzie mi nie odpowiada :)
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak cżytam to co tu ludzie piszą to stale jedni i ci sami jeżdżą do sanatorium bo choćby ty już chyba wszystkie zwiedzilaś niezły sposób na życie od turnusu do turnusu :D :D
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mając coś do powiedzenia......zorganizował bym punkt wsparcia psychicznego w każdej przychodni i każdy z pacjentów musiał by iść do psychologa i po wstępnej rozmowie to on by decydował co dalej....bo tak naprawdę to większość z tych osób które tak Czesto jeżdżą znaleźli sposob na darmowe wczasy rodzinne.....albo te wspólne małżeńskie wyjazdy to paranoja później mówi sie że na to czy na tamto nie ma w szpitalach kasy ......byłem z NFZ było nas 80 osób a w nich 60 małżeństwa.....na stołówce a jakże Dietka a obok w agroturystyce ....golonka. pstrągi na maśle. Spasione jak wieloryby grubasy liczą że wypoczynek rodzinny z NFZ i zusu poprawi ich samopoczucie a wódka litrami się lala
ODPOWIEDZ