Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy wybiera się ktoś z łódzkiego do Kołobrzegu w tym dziwnym terminie?Chętnie dosiądę się jako pasażer lub zaproponuję wyjazd własnym samochodem Chciałabym tam dotrzeć do 15.00 a autobusem nie ma szans Chyba ktoś nie przemyślał ? Trudno!
Zawsze możesz pojechać dzień wcześniej, choć przyjęcia są cały dzień, nie martw się na zapas. Z łodzi masz 2 nocne autobusy 22.10 i 0.25. Własnym samochodem to około 6 h, więc nie masz problemu. Powodzenia.
Dziękuję Ci za zainteresowanie tematem:) Ale pisząc,że autobusem nie ma szans miałam na myśli to, że 1 listopada odwołane są przejazdy- sprawdziłam to!! Dlatego też nie mogę nim pojechać aby dotrzeć rano 2 listopada Stąd mój wpis,"że ktoś nie przemyślał" Ja mam samochód;) a gdybym nie miała??? Musiałabym zaplanować wyjazd już 31.10!!?? a to juz nie jest fajnie?? ale raz jeszcze dziękuję Ci za odpowiedź, to miłe