Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
Do sanatorium jadę po raz pierwszy. Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje, szczególnie na temat pobytu w sanatorium Amer-Pol. Jadę z ZUS-u - czy jest możliwość wyboru pokoju, kiedy najlepiej przyjechać (o której godzinie), o której godzinie zaczyna się rejestracja kuracjuszy i wydawanie kluczy do pokoju.
Koniec pytań teraz o mnie. Uwielbiam piesze wędrówki, nordic walking, (taniec również ale to inna bajka). Byłoby świetnie gdyby znalazło się parę osób o podobnych zainteresowaniach (cel wspólne wędrówki). :
Proszę o kontakt wszystkich którzy wyjeżdżają do Polańczyka na turnus od 18.07.2013 r. (zwłaszcza tych z AMER-POL-u)
Odpowiem Ci na podstawie swojego pobytu zimą.
Rejestracja odbywa się w każdej chwili w dniu przyjazdu. ( Jeżeli przyjedziesz dzień wcześniej to musisz zapłacić za dodatkowy nocleg). Panie z recepcji przydzielają pokoje. Chyba wszystkie są dwuosobowe. Możesz dobrać sobie współlokatorkę, ale też Panie recepcjonistki starają się dobrać osoby w podobnym wieku itp. Amer-Pol to duże sanatorium, wszystko na miejscu, jedynie na basen dowożą do Ustrzyk Dolnych (jeżeli lekarz zleci zabieg na basenie). Będziesz mieć dużo okazji aby chodzić, czy to z kijami czy bez, zarówno indywidualnie czy z kimś, ale także w zorganizowany sposób. Trochę przeszkodą są zabiegi popołudniowe, a właśnie wtedy (prawie zawsze o godz. 14.45) p. Franciszek zaprasza w ładne dni na wycieczki piesze po cudnej okolicy. Jak zimą było brzydko i ponuro to zapraszał na filmy bieszczadzkie na wielkim ekranie do kawiarni ( nie wiem czy latem też). Organizuje też kilka wycieczek wyjazdowych ( ja byłam na wszystkich i nie żałuję , a wręcz przeciwnie) Do Lwowa konieczny jest paszport. Nie przejmuj się za bardzo jako nowicjuszka. Może być super, niezapomnianie - trzeba trochę temu wyjść naprzeciw - dobrać sobie odpowiednie towarzystwo - korzystać z okazji (z zabiegów i np. wycieczek, imprez, koncertów itp.) Ja unikałam wiecznych malkontentów, narzekających nieustannie na wszystko!- tacy niestety zdarzają się chyba zawsze ( 4 moje pobyty w sanatoriach i byli zawsze). Polańczyk mnie zauroczył. Życzę Ci tego samego.
Dziękuję za miłe słowa. To prawda, dużo zależy od nas samych i od ludzi z którymi (mam nadzieję radośnie) będziemy spędzali czas. Sama jestem niepoprawną optymistką, ale niestety również trochę nieśmiałą introwertyczką. Dlatego - może się uda - chciałabym poznać kilka osób które będą w tym samym czasie co ja w sanatorium. Myślę, że bardzo milo byłoby odnaleźć je w tłumie nieznanych osób. Pozdrawiam
witaj kuracjuszko gorąco polecam wycieczkę do Lwowa - konieczny ważny paszport , a także pętlę bieszczadzką, piesze spacery do zapory na Solinie / szlak tuż za ośrodkiem " Amer -Pol " / , rejsy po zalewie, tańce w " Dedalu " itp.... zazdroszczę
Witaj . Byłem w Amer-Polu 4 lata temu z Zus-u. Nie bedziesz załowała. Pokoje dwuosobowe zabiegi na miejscu dyscypliny zero bajeczne miejsce. Ja wyjezdzam 24 lipca do Dedalu. Pozdrawiam.
Witam wszystkich
proszę o więcej szczegółów: zabiegi po południu w jakich godz.?, co z basenem (wyjazd w jakich godz., ile razy w tygodniu). Do Krzykins może się spotkamy, napisz coś o sobie. pozdrawiam
Hejka jeżeli to nie byłby problem dokładniejsze dane o swoich dolegliwościach hi hi hi wolałabym przedstawić na mniej uczęszczanym forum więc proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam
Witam wszystkich,
szczególnie przyszłych kuracjuszy AMER-POL-u. Piszcie co zamierzacie robić w wolnym czasie w sanatorium. Chciałabym zebrać grupę osób lubiących piesze wędrówki. Zawsze to przyjemniej planować weekendowe wypady. Odzywajcie się (jeśli nie chce się wam logować na forum wyżej podałam swojego maila). Czekam. Pa.