Leśnik Drzewiarz 13.10.-05.11.16 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 19:20
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Leśnik Drzewiarz 13.10.-05.11.16 r

Post autor: babie lato »

Och! 21 dni do wyjazdu do Leśnika - Drzewiarza w Krynicy a na forum tylko dwie chętne kobietki. Kto będzie wędrował po krynickich szlakach, a wejście na Górę Parkową, a przejście do Tylicza a Jaworzyna to pryszcz. Trudno, damy sobie Aniu60 radę zarówno podczas zabiegów jak i w wolnych chwilach. Może ktoś tak uprzejmy napisze jak było podczas pobytów w Leśniku w ostatnich turnusach. Pozdrawiam :shock: :( :( :kwiat:
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ania »

Witaj!
Wróciłam z Leśnika 18.09 -niedziela. Wszystkie informacje są świeże i z tzw.pierwszej ręki :) . Już Ci zazdraszczam :) ,że TAM jedziesz. Obiekt i wszystko z nim związane jest super- nic dodać, nic ująć. Lokalizacja budynku-troszeczkę po górkę, ale schodzisz do głównej ulicy w 3min. i masz wszystko w zasięgu ręki tzn. sklepy , restauracje,bankomaty, tańce itp. Począwszy od recepcji-Panie, Panowie -przemili, przesympatyczni. Pielęgniarki-pomocne, kompetentne,służą pomocą radą ,przyjaźnie nastawione do kuracjusza :serce: :kwiat: . Rehabilitanci- Piękni i Młodzi :serce: podchodzą do swojej pracy z sercem i wielkim zaangażowaniem ( miałam okazję poznać osoby prowadzące gimnastykę i zabiegi fiz.oraż Panią u której miałam wirówkę na ręce- pozdrawiam :kwiat: . Kuchnia wyśmienita ( byłam na diecie lekkostrawnej ). Panie sprzątające dawały radę :kwiat: . Było czysto, ręczniki wymienione i pościel też :) . Wszystkim wyjeżdzającym do Leśnika życzę udanej rehabilitacji, zdrówka i miłych chwil spędzonych w Drzewiarzu. :kwiat:
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Aniu dziękuję za informacje. Jeszcze bardziej cieszę się na ten wyjazd po Twoich słowach. Jestem teraz już pewna, że czas spędzony w Leśniku Drzewiarzu będzie dobrym czasem dla mojego zdrowia, samopoczucia. Jeszcze tylko ( aż) miła grupa współkuracjuszy i czego więcej potrzeba. Zabiegi, spacery, kawa w miłym towarzystwie, rozmowy do świtu. Pozdrawiam wszystkich którzy również czekają na te miłe chwile. :) :) :kwiat:
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To znowu ja. Nikt nie chce więcej jechać do Leśnika w terminie 0d 13,10.16. :( :( Jest nas w dalszym ciągu dwie - Ania i ja . No cóż. A może wszyscy pozostali ten wyjazd trzymają w wielkiej tajemnicy. To już tylko i az tydzień. Do zobaczenia w Krynicy :D :D
Ania 60
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2016 23:09
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ania 60 »

Witam wszystkich kuracjuszy wyjeżdżających do Krynicy mam nadzieję, że jednak będzie nas dużo więcej niż na forum.Wyjazd już za kilka dni wierzę że pogoda i humory dopiszą.Do zobaczenia w Krynicy.
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Do zobaczenia.
Wodniczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2016 20:05
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Wodniczka »

Babie Lato ,Aniu :kwiat:

Życzę super udanej kuracji w miłym towarzystwie - duchem pomykam razem z Wami do Leśnika w uroczej Krynicy.
Czekam na relację z pobytu - miło powspominać razem, cudownie spędzony czas.
ODPOWIEDZ