Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wielkopolski NFZ znów niezadowalająco
Numerek sprawdzałam 32107 dzisiaj zleciało , tylko 25 numerka
Ostatnio jest bardzo niski spadek numerka
Sprawdzimy jutro ,mam nadzieje że będzie lepiej
Pozdrawiam oczekujących
Annna -K zdrówka życzymy
Witam.
Mimo leniwego posuwania się numerków z rana , w sumie ubyło na koniec dnia 88., czyli wartość może być.
Mój numerek na dziś to : 25872. Zaczynamy kolejne odliczanie.
Pozdrawiam.
Witam po sprawdzeniu u mnie dzisiaj tylko 32278,słabiutko oj słabiutko te numerki spadają
Dużo zdrówka dla Anny-K.Pozdrowienia dla wszystkich oczekujących i tych wyjażdżających
Przez 2 dni trochę ubyło ...po 2 dniach mój numer 105823 ....jak czytam wasze posty to nie wiem co pisać ...bo przez te 2 dni sporo spadło ...dokładnie 657 numerki .... a u was bardzo kiepsko ...
Witam kiepsko Wielkopolski NFZ tylko zleciało 15 numerka
Obecny numerek 32092 reumatologia
Dobrze że u Was , zadowalające
Może póżniej , będzie lepszy spadek numerka
Już przydziały rozdają , na grudzień
Pozdrawiam oczekujących