Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Dąbkach byłam 5 lat temu.Miejscowośc bez charakteru,taka małoklimatyczna dziura ale masz i morze z piękną plażą i jezioro i lasek. Ja byłam w Argentycie.To taki moloch ale warunki nie były złe. Byłam także we wrześniu,tylko trochę wcześniej.Pogoda była fajna i dałam radę. Brakowało mi wycieczek ale to organizowałam sobie ze współkuracjuszami.
Nie uprzedzaj się ,może właśnie w Twoim przypadku będzie pięknie? Wszystko zależy od wielu czynników. Nie byłam w Bursztynie więc nie wiem jakie tam są warunki a towarzystwo to już sprawa przypadku. Najlepszego życzę.
Serdecznie dziękuję Ci Julinko za informacje. Mam nadzieję, że będzie dobrze . Jeżeli dopisze pogoda będę mogła korzystać z długich spacerów nad morzem Najważniejsze są zabiegi. Resztę można dopasować do własnej osobowości. Pozdrawiam
Alicja już pakuje walizy . Nie odzywa się - cisza zapanowała. Osobiście czytałam przez trzy miesiące wszystkie wpisy i nie mogłam Ci odpisać . Nie wiem co się stało- blokada, ale przyjechała młodzież i naprawiła. Pozdrawiam.
Jestem , jestem , co prawda głownie w innych wątkach , ale staram się podglądać też nasz Dolnośląski . Zostało mi 20 dni do wyjazdu i niestety nikt na forum się nie odezwał , że jedzie również we wrześniu do Długopola. Miejscowość jest maleńka , więc i kuracjuszy niewielu . Póki co zaczynam myśleć i zapisywać o czym nie zapomnieć . Pozdrawiam
Do Alicji;. Będzie dobrze. To prawda uzdrowisko Lądek - Długopole jest małe. Będąc w Lądku słyszałam dobre opinie o Długopolu - wieś zadbana, ładna.Pracownicy uzdrowiska robią wszystko, aby zadowolić kuracjuszy. Najważniejsze są zabiegi. Jeżeli będziesz miała dobre towarzystwo i pogodę będziesz zadowolona i wypoczniesz ,:D Osobiście wolę małe uzdrowiska z rodzinną atmosferą, niż molochy gdzie nikogo nic nie interesuje, gdzie biega się po różnych budynkach na zabiegi i posiłki.( np. Swinoujście ).Pozdrawiam
Sewelka pisze:
Czy Ktoś wie jakie na miesiące lecą teraz przydziały??
Podobno przełom listopada i grudnia , chyba ,że komuś się trafi wcześniejszy termin ze zwrotów , które mają ponad 2 tygodnie do wyjazdu . Pozdrawiam z uroczego Długopola-Zdrój
Dzięki za informacje
Cieszę się, że jesteś zadowolona z pobytu w Długopolu - miałam, jak widać bezpodstawne obawy co do miejsca. Nigdy tam nie byłam,
ale zawsze słyszałam, że to takie uboższe ... rodzeństwo Lądka (zastanawiałam się czy siostra czy brat )
Pozdrawiam i życzę dalszej, tak miłej kuracji.
Sewelka ,
Niekorzystne opinie o Długopolu mogą być z przed kilku lat , bo np. Dąbrówka jest po kapitalnym remoncie w 2012 roku i teraz obiekt jest wg mnie na bardzo wysokim poziomie , Wszystkie pokoje z łazienkami , odnowione , jest winda , piękny i ładnie urządzony taras , jadalnia na miejscu , też przestronna i odnowiona . Tak więc polecam