Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
strazak heh jestem jestem,ale juz ide spac ..sciagaj gg bo tu to nigdy nie pogadamy ja nigdy sie nie obrazam ..chyba musial bys mi wejsc za skore niezle heh.. jutro tu bede
..moze szybciej sie dogadamy W.....
nieeeeeeeee ...wszystkich wymordowałam no i bedzie teraz..ciemno wszedzie ,głucho wszędzie co to bedzie ojojoj..Niech ktos jedzie do Buskaaaaaaaaaaaa
bo nie chce tam byc sama
Wojtek nie za duza byś chciał.. tych pan tylko przemysl czy potem dasz rade
bo jak nagle zleci sie połowa lasek z senatorium i bedziesz dopiero mal rehabilitacje ruchowa
chyba ze jestes taki mocny o! najbardziej to zal potem odjezdzac...w drugi koniec Polski