No właśnie wytrwałości.Nigdy tak długo nie czekałam jak tu teraz czytam...najdłużej od złożenia 8 miesięcy, Bo zawsze nowy wniosek składałam po upływie 18 miesięcy...od ostatniego pobytu....a teraz jak podsumuje 18+25 to sporo czasy mija....dlaczego te kolejki takie wydłużone....tyle polaków choruje na przewlekłe choroby ...Przecież z ZUSu mogą się wcześniej dostać ci co mogą o nie się starać..No tak zapomniał mamy dużo emerytów....aannaa pisze:Niania witamy w duzej rodzinneZycze wytrwalosci i baw sie z nami .
Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
- aannaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2015 19:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 9
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Numerek sprawdzałam 31982 reumatologia
Obliczenia zrobiłam , dzisiaj zlecialo tylko 13 numerka
Wielkopolski NFZ okres oczekiwania , zwiększył się do 20 miesięcy
Niania nie pytaj tylko dołacz do nas ,zawsze rażniej
Pozdrawiam oczekujących
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Przez 2 dni ubyło mi 52 numerki . Szlak.
Może od dzisiaj, kiedy mam 25701 - tyle, zacznie się dziać lepiej
Pozdrawiam.
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Staż sanatoryjny: 2
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
Chciałby bardzo aby Twoje słowo ciałem się stało,ale i dzisiaj pomimo w sumie fajnego początku dnia (ubyło 8 za godzinę) , na koniec dnia nie jest zbyt optymistycznie.Do tej pory po perturbacjach (ubywa-przybywa) .Stan 12 wydanych skierowań.Nie zszedłem oczywiście poniżej 500.Zaklęty "KRAG".Mówiąc po Podlasku "PIŹDZIEC",WERYFIKACJA MNIE NIE MINIE.Żebym wiedział ,że tak będzie pojechałbym prywatnie i w d....e miałbym ten cały nfz-pzpr ,czy jak ta instytucja "popiep...na" się nazywa.Jeszcze na początku września obiecywali,że jak nie z kolejki to ze zwrotów najpóźniej w połowie października pojadę.Z kolejki lipa-ZWROTóW brak.Dzięki Bogu październik mija ,a ja zawieszony w próżni. Jak szło normalnie tak się zesr..ło. Jak plecy nigdy tak nie bolały ,tak teraz napier....ją aż miło.Jadę w piątek,lub sobotę do Zakopanego ,bo się nie doczekam łaski Pańskiej. Wylogowywuję się z tego tematu przechodzę do KOLEJKA-2017 ROK.Pozdrawiamaannaa pisze:Tygrys czemu fochaszto tylo maly pikus 500-600 numerkow do konca tygodnia skierowanie
nie to co ja 18500 I co zamienimy sie
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
Chciałby bardzo aby Twoje słowo ciałem się stało,ale i dzisiaj pomimo w sumie fajnego początku dnia (ubyło 8 za godzinę) , na koniec dnia nie jest zbyt optymistycznie.Do tej pory po perturbacjach (ubywa-przybywa) .Stan 12 wydanych skierowań.Nie zszedłem oczywiście poniżej 500.Zaklęty "KRAG".Mówiąc po Podlasku "PIŹDZIEC",WERYFIKACJA MNIE NIE MINIE.Żebym wiedział ,że tak będzie pojechałbym prywatnie i w d....e miałbym ten cały nfz-pzpr ,czy jak ta instytucja "popiep...na" się nazywa.Jeszcze na początku września obiecywali,że jak nie z kolejki to ze zwrotów najpóźniej w połowie października pojadę.Z kolejki lipa-ZWROTóW brak.Dzięki Bogu październik mija ,a ja zawieszony w próżni. Jak szło normalnie tak się zesr..ło. Jak plecy nigdy tak nie bolały ,tak teraz napier....ją aż miło.Jadę w piątek,lub sobotę do Zakopanego ,bo się nie doczekam łaski Pańskiej. Wylogowywuję się z tego tematu przechodzę do KOLEJKA-2017 ROK.Pozdrawiamaannaa pisze:Tygrys czemu fochaszto tylo maly pikus 500-600 numerkow do konca tygodnia skierowanie
nie to co ja 18500 I co zamienimy sie
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Staż sanatoryjny: 2