Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich ponownie, we wtorek zaczynam rehabilitacje w szpitalu uzdrowiskowym i dzis rano obudziłam sie wściekle chora... Wysoka temperatura, ból gardła, kaszel i katar, do tego mocno powiększone migdałki :-/ nie wiem czy dam radę wyleczyć się do wtorku. Co zrobic w takim przypadku?
Czy mogę jechać do szpitala uzdrowiskowego w tym stanie ?
Witaj ja raz przyjechałam do sanatorium w Szczawnicy i na drugi dzień obudziłam się z wysoką temp. kaszel i ból gardła pani doktor od razu przepisała mi antybiotyk i zabiegi z których mogłam korzystać. po paru dniach jak się wszystko unormowało zmieniła mi zabiegi