Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zapewne czytałaś - porównywałaś wypowiedzi innych oczekujących. Czas przydziału zależy od wielu czynników.
M.in. rodzaju schorzenia, województwa itp. Ale jeśli w lubelskim NFZ "startowałaś z 25000-30000 i czekasz około 13 m-cy,
to w maju/czerwcu dostaniesz przydział. Pozdrawiam.
Asiu jak na rodzaj schorzenia i oddział masz dość korzystny wynik zmniejszania się Twojej kolejki. Bywały
średnie miesięczne, że dziennie "schodziła" ponad setka. Tak było w grudniu i kwietniu ?. Średnia roczna 55
Najpierw w przeglądarce zmieni się Twój status z oczekującej na termin i miejscowość. Już nie zobaczysz cyferek.
Potem pocztą koperta i czas na pakowanie bagaży 3 m-ce ( +/- 1 ). Napiszesz o tym ? Pozdrawiam.
Może mo ktoś pomoże.
Dostałem skierowanie do sanatorium dla dzieci w terminie 15.07.-08.05. 2013 r. . Czekalem od 20 lutego.
Niestety miałem zalecenie pediatry na morze i na to liczyłem. niestety dostałem w góry do sanatorium Anna-Staś w Rymanowie Zdrój. Wydaje mi się , że morze jest lepsze dla dzieci, a poza tym morze jest dla maluchów z całą pewnością o wiele bardziej atrakcyjne. Nie wiem, czy mogę coś z tym zrobi, np. powołać się na zalecenia pediatry.
Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.