Przedwiośnie Kowary rehabilitacja z ZUS 12.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
turnusowo84
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2016 21:00
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Przedwiośnie Kowary rehabilitacja z ZUS 12.11.2016

Post autor: turnusowo84 »

Ktoś coś? To już za niecałe 2 tygodnie :cry:
turnusowo84
Kuracjusz
Kuracjusz

Jeśli ktoś jedzie z Poznania lub spod Poznania proszę o kontakt - chętnie się zabiorę i dorzucę do paliwa :) wystarczy wiadomośc na naszym sanatorium :)
kawa74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2016 10:44

Post autor: kawa74 »

Jadę po raz pierwszy i jestem trochę przerażona. Nie mam pojęcia jak wygląda rehabilitacja i co należałoby zabrać. Zaczynam się powoli pakować. Najgorsze jest to, że będę musiała "zostawić" w domu dwójkę moich maluchów :)
kawa74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja jadę z Poznania, ale pociągiem ;) Z tego co widziałam, dojazd do kowar nie jest zbyt ciekawy. Z Poznania do Jeleniej Góry a potem autobusem :) I podróż trwa jakieś 5 godzin
turnusowo84
Kuracjusz
Kuracjusz

Też się zaczęłam pakować, oprócz ciuchów/kosmetyków biorę większą i mniejszą poduszkę, bo od tych szpitalnych można dostać skrętu szyi ;)
Wcześniej śledziłam opinie kuracjuszy na facebooku Przedwiośnia, ale od pewnego czasu ich już nie ma :( kilka było dość krytycznych, pozostałe pozytywne, ale krótkie :?

Może będziemy razem w pokoju, bo wydaje mi się, że jesteśmy w zbliżonym wieku? Jakbyś była zainteresowana, to daj znać i napisz, o której będziesz na miejscu :) Pozdrawiam :)
kawa74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jesteś bardzo miła z tą niewielką różnicą wieku ;) być może los rzuci nas do jednego pokoju :) z Poznania będę wyjeżdżać o 6:30, około 12:00 powinnam być w Jeleniej, stąd podobno co chwilę jedzie do Kowar jakiś bus czy autobus - nie wiem czy dojeżdża gdzieś w okolice "Przedwiośnia". Sumując powinnam dotrzeć do 15:00 :)
turnusowo84
Kuracjusz
Kuracjusz

I po turnusie, home sweet home ;)

Miejsce urokliwe i spokojne, personel przemiły i bardzo pomocny, jedzenie smaczne i w sporej ilości :D

No i pozostali kuracjusze, którzy sprawili, że ten turnus był tak niesamowity :) :serce: :serce: :serce:
ODPOWIEDZ