Włókniarz - moja ocena marzec 2012
Re: Włókniarz - moja ocena marzec 2012
Będę przebywał na kwaterze prywatnej w maju w Busku Zdrój.Proszę o polecenie mi dobrego masażystę lub masażystkę w Busku Zdrój.Pozdrawiam
Witaj!Trudno tak w ciemno polecić masażystę w zależności od schorzenia i czego oczekujesz
-
astrid
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2013 11:38
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
Witaj Andrzeju
Przeczytałam Twoją opinię z marca ubiegłego roku i zastanawiam się czy zamieścisz nowe spostrzeżenia z ostatniego pobytu we Włokniarzu???Miałeś rację mówiąc,że będę zadowolona z pobytu w tym sanatorium.....może tylko jeden mankament:turnus trwał zbyt krótko.Pozdrawiam serdecznie.
-
Andrzej111
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2012 22:36
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
Mila "astrid"! Wiedziałem , że będziesz zadowolona z pobytu i że turnus będzie zbyt krótki bo kiedy ja tam przebywam to wszystkim współtowarzyszom wydaje się, że turnus jest za krótki. Oczywiście to tak żartemastrid pisze:Witaj AndrzejuPrzeczytałam Twoją opinię z marca ubiegłego roku i zastanawiam się czy zamieścisz nowe spostrzeżenia z ostatniego pobytu we Włokniarzu???Miałeś rację mówiąc,że będę zadowolona z pobytu w tym sanatorium.....może tylko jeden mankament:turnus trwał zbyt krótko.Pozdrawiam serdecznie.
Pojechałem tam już po raz trzeci i teraz z rabatową kartą stałego klienta czas będzie zaplanować kolejny wyjazd. Moja opinia o Włókniarzu nie uległa specjalnie zmianie. Mogę tylko dodać, że bardziej sensownie planowane (czasowo) są zabiegi. Może miałem takie szczęście, a może rzeczywiście poprawiono coś w planowaniu. Na plus można tez zapisać to, że jest więcej miejsca w jadalni bloku A bo obecnie, po rozbudowie, blok A1 ma swoją kuchnie i swoją jadalnię ze szwedzkim stołem (tylko śniadanie). W bloku A1 są już pokoje 2 osobowe których wcześniej