Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Super zimą w górach.. krajobraz bajkowy
Psychiczny odlot od codziennosci.
To dobry okres na kurację , dlatego za rok bedę się cieszyć z takiego przydziału
Miłego i owocnego pobytu w sanatorium zimą życzę...
Witam, ja rownież nie polecam Kołobrzegu zimą!! Jestem teraz kiedy jeszcze mozna pospacerowac! Ale jak zacznie wiać???!!!;-) to rzeczywiście głowę chce urwać!! Jedyna atrakcja to potancowki ale mnie to nie rajcuje Drogę Arka- Molo znam na pamięć!! Starówka ładna ale zimą nie pobiegasz??!! Polecam Polanicę lub w innym kierunku - Ustroń!!( blisko Wisły) Zimą i latem jest co robic!! Zapewniam, że tu się nie zanudzisz!!!Pozdrawiam,życzę powodzenia!!
Kocham morze zimą -------------- a wiatr co mi tam wiatr najwyżej głupoty mi z głowy wywieje Góry też są piękne a szczególnie zimą mają swój bajkowy czar To zależy kto gdzie dobrze się czuje.Krajanko ale Ci zazdroszczę tego że przemierzasz te kołobrzeskie trasy
wiesniaczkaela pisze:Kocham morze zimą -------------- a wiatr co mi tam wiatr najwyżej głupoty mi z głowy wywieje Góry też są piękne a szczególnie zimą mają swój bajkowy czar To zależy kto gdzie dobrze się czuje.Krajanko ale Ci zazdroszczę tego że przemierzasz te kołobrzeskie trasy
Morze zimą jest cudowne
Elu mnie tu codziennie wieje,a głupoty jak się trzymały tak nadal mocno się mnie trzymają ...trzymają