Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim od 02.05.2017 - rezerwacja jedynki
- bossmk
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2014 23:05
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Aleksandrowie Kujawskim od 02.05.2017 - rezerwacja jedynki
Powód: uściślono tytuł
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: podpowie ktoś
Podaj nazwę sanatorium do którego się wybierasz
Jest to kolejowy szpital uzdrowiskowy
Czy też inne ,jeśli ktoś ma udzielić informacji pozdrawiam
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
W Gd. Sobieszewie są obecnie osoby z Opolskiego ,Małopolskiego .Lubuskiego a także z e Śląskiego To tylko tak nawiasem i o dziwo osoby nie maiły wskazań i nie starały się we wnioskach do pobytu nad morzem a możliwość wyboru . Czyli i ja przestałem się dziwić tym magicznym 200 km. Jednak można
-
forumowicz
-
forumowicz
Sztanisztani pisze:Założyciel tematu pyta o możliwość zarezerwowania jedynki . Jeśli ktoś może pomoc a był tam .
W Gd. Sobieszewie są obecnie osoby z Opolskiego ,Małopolskiego .Lubuskiego a także z e Śląskiego To tylko tak nawiasem i o dziwo osoby nie maiły wskazań i nie starały się we wnioskach do pobytu nad morzem a możliwość wyboru . Czyli i ja przestałem się dziwić tym magicznym 200 km. Jednak możnaCzy w Aleksandrowie Kujawskim jest wiele sanatoriów które mają podpisane umowy z ZUS ?
Nie ma w przepisach NFZ ,że wniosek o ponowne skierowanie można złożyć po roku od ostatniego pobytu ,a co robi NFZ w niektórych miastach?
Podobnie przepisy o PR nie mówią o obowiązkowej odległości do 200 km .ZUS zrobi co zechce i to jest to co w Polsce funduje się obywatelom ,nigdy nie wiadomo jak przepis zinterpretuje urzędnik ,lub sugestię a nie przepis brrrrrrrrrr
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Założyciel tematu wyraźnie napisał ,że wyjeżdża z ZUS i do tego się odniosłem Kruszynkokruszynka2 pisze:Sztanisztani pisze:Założyciel tematu pyta o możliwość zarezerwowania jedynki . Jeśli ktoś może pomoc a był tam .
W Gd. Sobieszewie są obecnie osoby z Opolskiego ,Małopolskiego .Lubuskiego a także z e Śląskiego To tylko tak nawiasem i o dziwo osoby nie maiły wskazań i nie starały się we wnioskach do pobytu nad morzem a możliwość wyboru . Czyli i ja przestałem się dziwić tym magicznym 200 km. Jednak możnaCzy w Aleksandrowie Kujawskim jest wiele sanatoriów które mają podpisane umowy z ZUS ?
w przepisach NFZ jest ' zapis nie częściej niż raz na 18 miesięcy " a stosuje się NFZ do tego zapisu we wszystkich oddziałach.?
Nie ma w przepisach NFZ ,że wniosek o ponowne skierowanie można złożyć po roku od ostatniego pobytu ,a co robi NFZ w niektórych miastach?
Podobnie przepisy o PR nie mówią o obowiązkowej odległości do 200 km .ZUS zrobi co zechce i to jest to co w Polsce funduje się obywatelom ,nigdy nie wiadomo jak przepis zinterpretuje urzędnik ,lub sugestię a nie przepis brrrrrrrrrr