Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Imperzki lux polecam all;) w Kasztanowym dworze Panie od 25 do 60+ żadna nie odmawia tańca ruch to zdrowie super obsługa fizykoterapia zaje.... można uzgodnić godziny z dziewczynami jak na 3 dzień to polecam
Towarzystwo spoko warunki lokalowe super nie jest to 5* ale jest czysto miło jak z ZUS u Polecam
Witam turnus zakończony już w domu podzielę się opinią jedzenie takie sobie ocena na 3+ , widoki super,rechabilitanci super młody zespół ale można się ws zabiegów zawsze dogadać bynajmniej ja nie miałem problemów ludzie których tam poznałem naprawdę fajni oczywiście każdy ma swoje zalety i wady tak jak ja najgorsze to pogoda wialo i padało co do warunków lokalowych w Kasztanowym dworze moim zdaniem super porównując z eskulapem czę innymi jak ktoś się chce trochę podleczyc to tak ale to co mówią ogólnie ludzie to prawda o ...... PS insygnia szkoda że poznaliśmy się tak późno i przez chwilę ale wywarles na mnie pozytywnie wrażenie 3maj się cieplutko i Pozdrawiam byłych ,obecnych oraz przyszłych Kuracjuszy
Byłem w kasztanowym mam super wspomnienia może jeszcze kiedyś tam wrócę Naprawdę Warto pozdrawiam wszystkich kuracjuszy z 19-10. 15-11 2016 zwłaszcza panie z eskulapa z NFZ Renatę, Justynę i resztę oraz super fajnych panów!!!( nie będę wymieniał imion) z wiadomych wzgledow
Oraz całą ekipę z kasztanowego to turnus ZUS
Organizator wieczorku pożegnalnego To :
wiecie o kogo chodzi