jedynki

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: jedynki

Post autor: cieszyn »

ja dostałemm pokoj 2 -osobowy ale jestem sam w pokoju i powiem ze nie załuje nic a nic. Praktycznie w pokoju tylko spie. Raz się jest u jednychsąsadek raz u innej sasiadki :P Sąsiadka za ściany też nie narzeka na to ze jest sama w pokoju. Ja osobiście nie zamieniłbym tego pokoju napokój z innymi towarzyszami. Wystarczy dobre towarzystwo i nie musi sie człowiek męczyc z wspollokatorami. Jeszcze sie zdazy ze taki ktoś jest wredny wścibski itp to cały turnus przechlapany. Wracam do pokoju zawsze koło 2-3 i wiem ze nikogo nie obudze czy nie przeszkode w relaksacji nocnej
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Post autor: taka_tam »

Cieszyn, a gdzie jesteś w sanatorium ? No i te Wasze informacje zrobiły mi fajny mętlik w głowie :) teraz sama nie wiem czy 1 czy 2 , chyba zostawię to losowi i nic nie będę kombinować :) Jadę dopiero w sierpniu pierwszy raz wybrałam do sanatorium. Dowiedziałam się że z ZUS-u tez mozna jechać i własnie jadę a na skierowanie czekałam niecały miesiąc :):) i to jest super, ze tak szybko.
Pozdrawiam Wszystkich piszacych do mnie :):)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

najlepiej wez trzy osobowy.Zawsze z ktoras sie dogadasz a w dwojce to jak ci los da.Wiem to na wlasnym przykladzie.Pozdrawiam
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Post autor: taka_tam »

Już sama nie wiem co mam wybrać :):)
ODPOWIEDZ