Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Flora nie sugeruje Ci wyjazdu do Ustki, to tylko przyklad ,ze majac numer1200 znajomy dostal przydzial do sanatorium.Ty jestes blisko tego numeru .Przepraszam jesli Ciebie urazilam .Pozdrawiam.
Witam wszystkich. Dostałam skierowanie miesiąc temu. 02.12 jadę do Krynicy Zdrój, czekałam 25 miesięcy, a numer jaki miałam nie pamiętam, pewnie ok 3tys. pozdrawiam:)
Przydzial do sanatorium jest rozny I nie zalezy od numerka . Jedni otrzymali skierowanie majac numer 3000 inni 1200 lub ponizej 600 .Mysle ze jest to uzaleznione od wojewodztwa.
Z moich obserwacji to wszystko zależy od tego gdzie mamy jechać... morze czy góry albo niziny. Na morze czekamy najdłużej , ale warto, o każdej porze roku warto....