Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
HEJ Jak kolejka tych kwietniowych które nr. macie? ja spokojnie czekam z nr 49 687.
czasem proszę o relację..bo Betina już się w objęciach rehabilitantów pozdrawiam ją serdecznie]
I oczywiście wszystkich w kolejce
VVENUS pisze:HEJ Jak kolejka tych kwietniowych które nr. macie? ja spokojnie czekam z nr 49 687.
czasem proszę o relację..bo Betina już się w objęciach rehabilitantów pozdrawiam ją serdecznie]
ja też złożyłam w kwietniu 2016 ...mój numer na dzisiaj 121910 reumatologia i też mam sanatorium 21 dni ,,,,po 2 operacjach ,,,nie wiem od czego to zależy ,,,że jedni maja 21 a drudzy 28 (rehabilitacja )
Gosiaczek 63!
Ja mam podobnie:-). Wniosek złożony końcem marca 2016 ,ze względu na święta dotarł do NFZ na początkiem kwietnia(05.04). Startowałam z nr ponad 22 tys. DZiś mam nr 16150 i wszystko na to wskazuje ,ze wiosną 2018 dostanę skierowanie, jeśli wcześniej nie zawalczę o jakiś zwrot:-) Pozdrawiam
ania pisze:Gosiaczek 63!
Ja mam podobnie:-). Wniosek złożony końcem marca 2016 ,ze względu na święta dotarł do NFZ na początkiem kwietnia(05.04). Startowałam z nr ponad 22 tys. DZiś mam nr 16150 i wszystko na to wskazuje ,ze wiosną 2018 dostanę skierowanie, jeśli wcześniej nie zawalczę o jakiś zwrot:-) Pozdrawiam
Aniu,
ja skierowanie złożyłam w ŚNFZ 16-03-2016 zarejestrowane zostało 08-04-2016 pod nr 22.6....Dzisiaj mam nr 15026/reumatologia.
Jest szansa że otrzymamy skierowania w podobnym terminie.
Ilona
Według danych GUS mój wniosek wpłynął wcześniej o 3 dni do Naszego NFZ Na dzień dzisiejszy mam nr troszkę większy niż Twój ( 15901do 15026; neurologia do reumatologia ). Brawo TY )).Nie ukrywam, że miło byłoby "dostać" leczenie sanatoryjne wspólnie z Krajanką z woj. Pozdrawiam.
VVENUS pisze:HEJ Jak kolejka tych kwietniowych które nr. macie? ja spokojnie czekam z nr 49 687.
Witam "VVENUS"] ja już po rehabilitacji w sanatorium
18 miesięcy minęło od ostatniego pobytu w spa NFZ więc - ze zwrotów się należy
DZWOŃCIE JEŚLI CZAS
Pozdrawiam oczekujących
jest wybór miejsca zesłania
Pozdrawiam